ʼρχισε το 2020 στη φυλακή και το τελείωσε πλούσιος ο Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο είδε δύο διαφορετικά πρόσωπα της μοίρας το 2020. Τον Μάρτιο συνελήφθη και πέρασε σχεδόν έξι μήνες στη φυλακή (171 μέρες) μαζί με τον αδερφό του, Ρομπέρτο ντε Ασίς Μορέιρα, μετά τη σύλληψή τους στην Παραγουάη για πλαστά διαβατήρια. Πλήρωσαν 157.000 ευρώ για να αποφυλακιστούν, αλλά έκτοτε τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά για τον «μάγο».

Τα οικονομικά του μετά το τέλος της καριέρας του και λόγω της ξέφρενης ζωής του δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση τα τελευταία χρόνια, αλλά στο φινάλε του 2020 βρέθηκε με πολλά κέρδη, όπως αναφέρει η El Pais.

Μόλις τέσσερις μήνες μετά την αποφυλάκισή του, κέρδισε περισσότερα από 788.000 ευρώ για τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις και διαφημίσεις. Ένα μήνα μετά την απελευθέρωσή του βρέθηκε στο Μπέλο Οριζόντε, όπου προσλήφθηκε από μια εταιρεία για την προώθηση των έργων στο στάδιο της Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία κέρδισε το Copa Libertadores το 2013.

Στο Μπέλο Οριζόντε έλαβε επίσης τον τίτλο του επίτιμου πολίτη και άνοιξε ένα στούντιο για να κάνει το άλμα στη μουσική, ηχογράφησε ένα βίντεο με την ομάδα Recayd Mob και τον ράπερ Ντιόνγκα στο «Tropa do Bruxo» και αυτό συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Ο Ροναλντίνιο κυκλοφόρησε επίσης τη δική του μάρκα τζιν, η οποία φέρει το όνομα R-ONE, και το έκανε μετά την προώθηση μάρκας κρασιού, «Vino de Campeones». Αργότερα, τον Δεκέμβριο, ήταν ο πρωταγωνιστής μιας διαφημιστικής καμπάνιας για την ταξιδιωτική εφαρμογή Buser, ενώ αποτέλεσε την εικόνα της στοιχηματικής εταιρείας Betcris, με την οποία έχει συμβόλαιο από το 2019.

Επίσης, διαφήμισε τα παιχνίδια Pro Evolution Soccer και FIFA, ενώ δημιούργησε τη δική του ομάδα, που ονομάζεται R10 Team. Μέσα στο 2021 περιμένει την πρεμιέρα της ταινίας για την ποδοσφαιρική του καριέρα με τίτλο «Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο».
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος με τον διαιτητή ο Ρονάλντο, ζητούσε δύο πέναλτι