Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Άστραψε και βρόντηξε ο Φανιέρος: Tρώμε 1-2 σάντουιτς και βολεύονται κάποιοι

  05/01/2021 10:39
Άστραψε και βρόντηξε ο Φανιέρος: Tρώμε 1-2 σάντουιτς και βολεύονται κάποιοι

Άστραψε και βρόντηξε ο Φανιέρος: Tρώμε 1-2 σάντουιτς και βολεύονται κάποιοι

  05/01/2021 10:39

Έντονος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, για τη μη αποδοχή από πλευράς ΚΟΠ για την εγγραφή Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, στο ρόστερ των φτεροπόδαρων, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες σε μια σεζόν και ο Ερμής θα ήταν η τρίτη, κάτι το οποίο δεν προνοεί το καταστατικό.

Μιλώντας στον Super Sport FM, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Αραδίππους, άστραψε και βρόντηξε προς την Ομοσπονδία, ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως από σήμερα θα δουν ένα άλλον Φανιέρο. «Η ΦΙΦΑ έβγαλε μια απόφαση ότι δικαιούνται οι παίκτες να κάνουν τρεις μετεγγραφές, όπως αυτό δεν ισχύει στο καταστατικό της ΚΟΠ. Οι ομάδες έχουν προβλήματα και δεν είναι οι αρμόδιοι στην ΚΟΠ, να καταστρέφουν τις ομάδες και τους παίκτες. Ήρθε ο παίκτης από τη Βραζιλία με τη γυναίκα του, έκανε 15 τεστ και τώρα του λέμε ότι δεν μπορεί να παίξει. Η ΚΟΠ λέει ότι είναι δύσκολο να μπορέσει να αγωνιστεί, καθώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο καταστατικό. Ο παίκτης τώρα θέλει να φύγει, δεν είναι αυτό το πρόβλημα, παίκτες πολλούς».
 
Παράλληλα όσον αφορά το καταστατικό της ΚΟΠ, ο πρόεδρος του Ερμή είπε «τι βάζουμε δηλαδή στο καταστατικό; Πόσα λεφτά θα πιάσουμε; Γιατί δεν βάλαμε αυτό τον όρο όπως τον έχουν άλλες χώρες; Όπως τηρούμε και βάζουμε αποφάσεις μονομερώς, να το βάλουν και αυτό. Αυτόν τον παίκτη θα τον διώξω, αλλά φωνάζω για να το ακούσουν και να βοηθούν την ομάδα. Από σήμερα θα δουν άλλον Φανιέρο. Είμαι πρόεδρος ομάδας Α’ Κατηγορίας και θα διεκδικώ τα δικαιώματά μου. Από σήμερα δηλώνω απέναντι στην Ομοσπονδία. Έχει 2-3 χρόνια που ζητάμε να μην πιάνουμε πρόστιμα από τους παρατηρητές και όχι μόνο. Θέλω να δω ποιοι μπαίνουν παρατηρητές και ποιοι είναι συγγενείς τους. Καλώ την ΚΟΠ να βγάλει τα ονόματα έξω. Πάμε εκεί στις συνελεύσεις, τρώμε 1-2 σάντουιτς, καμιά τυρόπιττα και βολεύονται 1-2 που θέλουν και φεύγουμε. Από σήμερα σας είπα, άλλος Φανιέρος».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας