Αναβλήθηκε η λαμπαδηδρομία στο Τόκιο λόγω κορονοϊού

Αναβλήθηκε μέχρι το τέλος Ιανουαρίου η λαμπαδηδρομία τόσο στο Τόκιο όσο και νομούς που βρίσκονται κοντά και θα περνούσε η Ολυμπιακή Φλόγα, έπειτα από απόφαση της μητροπολιτικής κυβέρνησης.

Ο λόγος είναι ο φόβος συνωστισμού που θα δημιουργούσε νέες εστίες διάδοσης του κορονοϊού, σε μια περίοδο δύσκολη για την πανδημία στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Η Φλόγα που ξεκίνησε από το Καλλιμάρμαρο, είχε περάσει από ορισμένους δήμους του Τόκιο μέσα στο 2020, αλλά η απόφαση να αναβληθούν οι Αγώνες και να μεταφερθούν για φέτος το καλοκαίρι, σταμάτησε την διαδρομή της. Οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει πως την Παρασκευή θα ξεκινούσε εκ νέου η λαμπαδηδρομία, αλλά θα υπάρξει νέα... παράταση εξαιτίας της πανδημίας.

Δειτε Επισης

«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ
Επαναρχίζουν τα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ζώνης για το Μουντιάλ 2026
Τον νέο της προπονητή έκλεισε η Αταλάντα
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που... σημάδεψε η Γουάντα Νάρα-Από τον Μαραντόνα στον Χακίμι
Η υπερηχητική Ισπανία πήρε τη ματσάρα με τη Γαλλία και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Nations League
BINTEO: Έπος της Ιντιάνα στην Οκλαχόμα Σίτι-Δραπέτευσε με μεγάλο καλάθι του Χαλιμπέρτον