Ριβάλντο: Ο Μέσι παραμένει ο καλύτερος παίκτης της Μπαρτσελόνα

Την άποψή του ότι ο Λιονέλ Μέσι ακόμα κι αν αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα έχει τουλάχιστον 2-3 χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο εξέφρασε ο Ριβάλντο.

Με τον καλύτερο τρόπο έχει μπει στο 2021 ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πραγματοποιεί τη μία εξαιρετική εμφάνιση μετά την άλλη, κάτι που έχει σαν συνέπεια να έχει βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά το επιβλητικό 4-0 εκτός έδρας επί της Γρανάδα.

Ο παλαίμαχος άσος των «μπλαουγκράνα» Ριβάλντο, σε συνέντευξη που έδωσε εκθείασε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ενώ υποστήριξε μεταξύ άλλω πως ακόμα κι αν φύγει από την Μπαρτσελόνα έχει τουλάχιστον 2-3 χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο.

«Ο Μέσι άρχισε πολύ καλά το 2021 με εξαιρετικές εμφανίσεις, γκολ και ασίστ, όπως όλοι είδαμε. Είναι σημαντικό για εκείνον, αλλά και τον σύλλογο να παραμείνουν καλές οι σχέσεις τους, ακόμα κι αν αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Δεν γνωρίζουμε αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά τουλάχιστον τον βλέπουμε να βρίσκεται κοντά στα καλύτερά του, το οποίο αποδεικνύει πως μπορεί να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδου για τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα.

Πρέπει να εκτιμούμε την ευχαρίστηση που μας προσφέρει με τις τρομερές εμφανίσεις του. Τέλος πάντων, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως ο Μέσι ακόμα κι αν δεν παίζει καλά, παραμένει ο καλύτερος παίκτης της Μπαρτσελόνα, το οποίο δείχνει την ποιότητα, αλλά και τη σημασία που έχει για τον σύλλογο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρίμπο, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από την χώρα μας ως παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ