Πρόεδρος Φενέρ: Πιο κοντά στον Οζίλ, αλλά δεν έχει κλείσει

«Ο Μεσούτ Οζίλ αποτελεί ακόμα ένα όνειρο. Υπάρχουν προβλήματα μεταξύ εκείνου και της Άρσεναλ. Είμαστε πιο κοντά από πριν. Όμως, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μπορεί να τελειώσει, μπορεί και όχι. Το κλαμπ γνωρίζει τα ''θέλω'' του προπονητή (σ.σ.: Ερόλ Μπουλούτ) και η μεταγραφική μας πολιτική βασίζεται σε αυτά. Θα μιλήσουμε, όταν πέσουν οι υπογραφές.
 
Κανείς από τη Φενέρ δεν έχει κάνει κάποια δήλωση», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο «TRT Spor» ο Κοτς τη Δευτέρα (11/1), μετά την ολοκλήρωση της νικηφόρας (3-0) εξόδου της ομάδας του στην έδρα της Ερζουρούμ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός άσος με ρίζες από την Τουρκία έχει συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, ενώ έχει δηλώσει φίλα προσκείμενος στη Φενέρ.
 
Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ρονάλντο: «Είχα προτάσεις από ομάδες αλλά δε θα παίξω στο Παγκόσμιο Συλλόγων»
«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ
Επαναρχίζουν τα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ζώνης για το Μουντιάλ 2026
Τον νέο της προπονητή έκλεισε η Αταλάντα
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που... σημάδεψε η Γουάντα Νάρα-Από τον Μαραντόνα στον Χακίμι
Η υπερηχητική Ισπανία πήρε τη ματσάρα με τη Γαλλία και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Nations League