Αναποφάσιστη για τον Ντέλε ʼλι η Τότεναμ

Με λιγότερα από 500 λεπτά συνολικό χρόνο συμμετοχής και μόνο 12 παιχνίδια, ο Ντέλε Άλι σαφώς δεν ταιριάζει στα σχέδια του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ωστόσο, παρά το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για δανεισμό του Άγγλου διεθνή κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, η Τότεναμ είναι μάλλον απρόθυμη να αφήσει τον 24χρονο διεθνή της να φύγει. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο σύλλογος του Λονδίνου είναι προβληματισμένος για την κρίση της Covid-19, υπό την έννοια πως η Τότεναμ φοβάται ότι θα έχει πολύ μικρό ρόστερ αν φύγει ο Άλι. 

Με την πολύ ισχυρή επανάκαμψη της επιδημίας του κορονοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο το αγγλικό ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση, απεναντίας βρέθηκε με μια σαφή αύξηση θετικών περιπτώσεων ποδοσφαιριστών.

Το πλαίσιο της υγείας, επομένως, ωθεί τη διοίκηση των «πετεινών» τη διοίκηση των «πετεινών» να θέλει να διατηρήσει μια αρκετά μεγάλη ομάδα, για να αντιμετωπίσει πιθανή επιδημία στις τάξεις του συλλόγου.

Ο πρόσφατος τραυματισμός του Τζοβάνι Λο Σέλσο ωθεί επίσης την Τότεναμ να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Ντέλε Άλι. Το πρώτο μέρος της περιόδου έδειξε, ωστόσο, ότι η απουσία του Αργεντινού δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση περισσότερο χρόνο παιχνιδιού στον Άγγλο διεθνή, που δημοσίευσε δημόσια τη δυσαρέσκειά του στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Παρί του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Ντέλε Άλι, εξακολουθεί να εργάζεται για την υπόθεση. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλά ερωτήματα που πρέπει να τεθούν, ξεκινώντας με αυτό της πραγματικής επιθυμίας του Τότεναμ.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ
Τερματοφύλακας στο Ιράν τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα οπαδό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο
Απάντησε για τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό του μπροστά στους παίκτες της Κόβεντρι ο Άντονι
Αφήνει τη Nike για να ξανασυνεργαστεί με την Adidas η Λίβερπουλ
Τα είπε με τη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ και έχει πολλά να σκεφτεί
ΒΙΝΤΕΟ:¨Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίνες-«Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Ανάσα για τους προπονητές ενόψει του Euro-Εγκρίθηκε το αίτημα των 26 ποδοσφαιριστών
Πέρασαν επτά χρόνια από το clasico του Μέσι και ο iconic πανηγυρισμός με τη φανέλα στο «Μπερναμπέου»
Μπέλιγχαμ: Θέλω πρωτάθλημα, Champions League με τη Ρεάλ και Euro με την Αγγλία