Γιουνάιτεντ… κυρίαρχη παντού

Σε ένα τρομερό ματς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-2 της Λίβερπουλ και την έθεσε -μετά το πρωτάθλημα- και εκτός Κυπέλλου, περνώντας στους «16»!

Η εξαιρετική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-2 τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» και μετά το πρωτάθλημα -όπου, ουσιαστικά, με το 0-0 της περασμένης εβδομάδας την «τελείωσε»- την πέταξε και εκτός Κυπέλλου!

Τρομερό το παιχνίδι στο Μάντσεστερ, ένα πραγματικό ντέρμπι, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να εμφανίζεται σαφώς βελτιωμένη και να προηγείται μάλιστα, αλλά να έχει τρομερά προβλήματα στην άμυνα, εκείνη του Σόλσκιερ, ωστόσο, ήθελε περισσότερο το «εισιτήριο» και το πήρε.

Δύο γκολ ο Σαλάχ για τους «κόκκινους», ο κορυφαίος του γηπέδου Ράσφορντ «σέρβιρε» στον Γκρίνγουντ την ισοφάριση (1-1) και σκόραρε το 2-1, για να δώσει τη μεγάλη πρόκριση στην 5η φάση του FA Cup ο προερχόμενος από τον πάγκο Μπρούνο Φερνάντες με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 78'!

Στο μυαλό του κόουτς: Στο 4-2-3-1 του Σόλσκιερ, γάντια βασικού φόρεσε ο Χέντερσον, ενώ μπροστά του, στην άμυνα, είχε τους Γουάν Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ και Σο. Στα χαφ αγωνίστηκαν Πογκμπά και ΜακΤόμινι, στο δεξί «φτερό» ήταν ο Γκρίνγουντ, στο αριστερό ο Ράσφορντ και ο Φαν ντε Μπέεκ πίσω από τον Καβάνι.

Από την άλλη, στο 4-3-3 του Κλοπ, ο Άλισον ξεκίνησε κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα ήταν -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ρις Γουίλιαμς, Φαμπίνιο και Ρόμπερτσον. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή ήταν οι Μίλνερ, Τιάγκο Αλκάνταρα και Βαϊνάλντουμ και μπροστά ξεκίνησαν Σαλάχ, Φιρμίνο και Κέρτις Τζόουνς.

Δειτε Επισης

«Μας έδειξαν την καλύτερη εκδοχή τους, εμείς όχι»
Σούπερ Βίνι και «όρθια» η Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν στη ματσάρα του Μονάχου
Οι ενδεκάδες στη «γιγαντομαχία» της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ενρίκε: Η πίεση είναι ευλογία, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε με το ποδόσφαιρό μας
Δικαιώνει τη Νότιγχαμ ο Γουέμπ-«Έπρεπε να της δοθεί ένα πέναλτι κόντρα στην Έβερτον»
Επιβραβεύει τον Μαρέσκα με νέο συμβόλαιο η Λέστερ
Με Βάρντι η Λέστερ και στην Premier League
Πιθανή η επιστροφή του Τεν Χαγκ στον Άγιαξ, αν φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μετά τη Χαλ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επενδύει και στη Μάριμπορ!
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές