Η ιστορία πίσω από το... voodoo sh@@ που είπε ο Ζλάταν στον Λουκάκου

Ο καυγάς Ιμπραϊμοβιτς-Λουκάκου αποτελεί το βασικό θέμα στα ιταλικά ΜΜΕ, που αναζήτησαν να βρουν την αιτία της έκρηξης του Βέλγου επιθετικού και την σημασία της λέξης... βουντού που είπε ο Σουηδός άσος.

Στην ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές, ο Λουκάκου έλεγε στον Ιμπραϊμοβιτς να συναντηθούν... έξω για να λύσουν τις διαφορές τους με τον Ζλάταν να απαντάει: «ΟΚ πάρε την μητέρα σου». Μία φράση που εξαγρίωσε τον Βέλγο επιθετικό ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς τον άσο της Μίλαν ο οποίος θέλησε κάπως να το... ξεκαθαρίσει λέγοντας: «Κάνε τα...σκα@@ βουντού σου» (do your voodoo sh@@).

Την ώρα που ο Λουκάκου... τρελάθηκε θεωρώντας πως ο Ιμπραϊμοβιτς προσέβαλλε την μητέρα του, αρκετοί θεώρησαν πως το σχόλιο περί... voodoo ήταν ρατσιστικό, κάτι όμως που διέψευσε η Μίλαν αλλά και ο Σουηδός μετά το τέλος του αγώνα. Γιατί όμως είπε αυτή την λέξη ο Ιμπραϊμοβιτς; 

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ζλάταν αναφέρονταν σε μία ιστορία που είχε κυκλοφορήσει για τον Λουκάκου την εποχή που αγωνίζονταν στην Έβερτον και από την οποία αποχώρησε γιατί έλαβε ένα μήνυμα μετά από μία τελετή... βουντού. 

Τον Ιανουάριο του 2018, ο βασικός μέτοχος της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι είχε δηλώσει πως ο Βέλγος επιθετικός είπε όχι στην πρόταση της ομάδας του για να πάει στην Τσέλσι λόγω... βουντού: «Προσφέραμε στον Λουκάκου καλύτερο συμβόλαιο από την Τσέλσι και μάλιστα ο ατζέντης του ήρθε για να υπογράψουμε. Τα είχαμε ετοιμάσει όλα, ο Λουκάκου ήταν εκεί για να υπογράψει, δημοσιογράφοι. Τότε ο Ρομ (Ρομέλου) πήρε τηλέφωνο την μητέρα του. Τότε του είπαν πως μετά από μία τελετή... βουντού, πήραν το μήνυμα πως πρέπει να πάει στην Τσέλσι». 

Ο Λουκάκου έχει αρνηθεί στην ιστορί αυτή και μάλιστα αντί για την Τσέλσι είχε υπογράψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ και ένας εκ των εκπροσώπων του είχε πει στο BBC Sport πως η απόφαση του Βέλγου δεν είχε να κάνει με... βουντού, αφού ο Λουκάκου είναι Καθολικός και απλά δεν πίστευε πλέον στο πρότζεκτ της Έβερτον. 

Η ιστορία βέβαια είχε γίνει πρωτοσέλιδο στην Αγγλία και προφανώς σε αυτήν αναφέρονταν ο Ιμπραϊμοβιτς, χρησιμοποιώντας την ως προσβολή. 

 

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League