Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στις 7 Μαρτίου οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα

  27/01/2021 08:54
Στις 7 Μαρτίου οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα

Στις 7 Μαρτίου οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα

  27/01/2021 08:54

Οι εκλογές για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για την περασμένη Κυριακή αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας, επαναπρογραμματίστηκαν για τις 7 Μαρτίου.

«Αφού αναγκάστηκε να αναβάλει τις εκλογές λόγω των περιορισμών που επέβαλε η περιφερειακή κυβέρνηση της Καταλονίας λόγω της πανδημίας Covid-19, η μεταβατική επιτροπή διαχείρισης αποφάσισε να ζητήσει εκλογές για τη διευθύνουσα επιτροπή στις 7 Μαρτίου 2021», ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Για τους τρεις επίσημα επιλεγμένους υποψηφίους (Ζοάν Λαπόρτα, Βίκτορ Φοντ, Τόνι Φρέισα), η εκλογική εκστρατεία που ξεκίνησε στις 15 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί έως τις 5 Μαρτίου, με παύση μίας ημέρας ως τις εκλογές.

Αφού η περιφερειακή κυβέρνηση της Καταλονίας ενέκρινε την ταχυδρομική ψηφοφορία σε αθλητικούς οργανισμούς, η Μπαρτσελόνα «έχει ήδη λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να το καταστήσει αυτό δυνατό», γνωστοποίησε ο καταλανικός σύλλογος. 

Τα μέλη (υποστηρικτές-μέτοχοι) που επιθυμούν μπορούν να μεταβούν σε ταχυδρομεία κοντά στα σπίτια τους για να ψηφίσουν τον μελλοντικό πρόεδρο, ενώ οι μεγαλύτεροι των 65 ετών μπορούν να ψηφίσουν απευθείας από το σπίτι.

Πηγή: sdna.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας