Η Φούλαμ «έκοψε» την Γουέστ Χαμ από την τετράδα

Η Γουέστ Χαμ έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα της Φούλαμ και δεν κατάφερε να μπει στην 4άδα. Μεγάλη νίκη επί της Σαουθάμπτον η Νιούκαστλ (3-2).

Στο πρώτο μέρος οι ομάδες είχαν από ένα σουτ on-target, με τον Κουφάλ να έχει μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους αλλά η κεφαλιά του πήγε στο δοκάρι. Ο Ανταραμπιόγιο θα μπορούσε να έχει δώσει τη νίκη στην Φούλαμ όμως το 0-0 παρέμεινε με την Γουέστ Χαμ να τελειώνει το ματς με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Σούτσεκ.

Νωρίτερα, η Νιούκαστλ, αν και έπαιξε τα τελευταία 18 λεπτά με παίκτη λιγότερο, λύγισε εντός έδρας την, σε κακή κατάσταση, Σαουθάμπτον, με 3-2. Δύο γκολ πέτυχε για τους Magpies ο Μιγκέλ Αλμιρόν, ενώ το τρίποντο δίνει οξυγόνο στον Στιβ Μπρους, ο οποίος έχει πλέον την ομάδα στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Μπράιτον προερχόταν από δύο κολλητές εκπληκτικές νίκες σε βάρος των Τότεναμ (1-0), Λίβερπουλ (0-1), όμως δεν μπόρεσε να τις κάνει τρεις καθώς αν και προηγήθηκε με τον Ντανκ (33’) στην έδρα της Μπέρνλι, οι γηπεδούχοι πήραν το 1-1 με τον Γκούντμουνσον (53’). Αμφότερες βρίσκονται εκτός υποβιβασμού.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Φάτι και Φλικ-Δεν μπήκε αλλαγή και άρχισε να κλωτσάει τα πάντα
Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ
Δεν προλαβαίνει Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι-Κίνδυνος να χάσει και τα ματς με Ίντερ
Ο Μοριέντες έπαθε πνευμονική εμβολή από «τόσα πολλά ταξίδια»
«O Παυλίδης είναι η προσωποποίηση της απλότητας, ένας παίκτης με τεράστιο χαρακτήρα»
Μπαρτσελόνα: Κρατάει για έναν ακόμη χρόνο τον Στσέζνι
«Τέλος από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι»
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Φίλκρουγκ: «Είμαστε σκ@τ@, έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας»
Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ
«Στηρίζουμε απόλυτα τον Φλικ και συμφωνούμε μαζί του»