Έρευνα της Ρέιντζερς για συμμετοχή παικτών της σε κορωνοπάρτι

Αγωνιστικά μπορεί η Ρέιντζερς να τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχοντας «κλειδώσει» το πρωτάθλημα στη Σκωτία, ωστόσο τώρα έχει να αντιμετωπίσει ένα εσωτερικό ζήτημα πειθαρχίας: Μετά από ισχυρισμούς ότι αρκετοί παίκτες της ομάδας βρέθηκαν σε παράνομο κορωνοπάρτι, η διοίκηση έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για να διαπιστώσει εάν όντως ισχύει αυτό.

Στον λογαριασμό του συλλόγου στο twitter αναρτήθηκε το εξής, σχετικά με το θέμα: «Η Ρέιντζερς γνωρίζει ένα φερόμενο περιστατικό που αποτελεί αντικείμενο εσωτερικής έρευνας. Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω».

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Λάβαμε μια αναφορά για ένα πάρτι σε ένα σπίτι, περίπου στις 1.10 π.μ. (τοπική ώρα) την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου. Αμέσως επενέβη η αστυνομία. Δέκα άτομα έλαβαν πρόστιμα για παραβίαση των κανονισμών του κορωνοϊού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν δύο μήνες τιμωρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ρέιντζερς Τζόρνταν Τζόουνς και Τζορτζ Εντμουντσον με αποκλεισμό επτά αγώνων από την Scottish Football Association, λόγω παραβίασης των πρωτοκόλλων Covid-19 με συμμετοχή σε παράνομο πάρτι. Και οι δύο παίκτες πήγαν δανεικοί σε αγγλικούς συλλόγους τον Ιανουάριο, ο Τζόουνς στη Σάντερλαντ και ο Έντμουντσον στη Ντέρμπι.

Πηγή: sportfm.gr

Δειτε Επισης

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Φάτι και Φλικ-Δεν μπήκε αλλαγή και άρχισε να κλωτσάει τα πάντα
Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ
Δεν προλαβαίνει Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι-Κίνδυνος να χάσει και τα ματς με Ίντερ
Ο Μοριέντες έπαθε πνευμονική εμβολή από «τόσα πολλά ταξίδια»
«O Παυλίδης είναι η προσωποποίηση της απλότητας, ένας παίκτης με τεράστιο χαρακτήρα»
Μπαρτσελόνα: Κρατάει για έναν ακόμη χρόνο τον Στσέζνι
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Φίλκρουγκ: «Είμαστε σκ@τ@, έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας»
Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ
«Στηρίζουμε απόλυτα τον Φλικ και συμφωνούμε μαζί του»
Μπάγερν Μονάχου: Καθυστερεί η επιστροφή του Νόιερ