Εκτός έδρας αποστολές για Γιουβέντους και Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Μετά τα χθεσινά «διπλά» της Λίβερπουλ κόντρα στη Λειψία (αν και σε ουδέτερη έδρα) και της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μπαρτσελόνα, απόψε (22:00) διεξάγονται οι αναμετρήσεις Πόρτο-Γιουβέντους και Σεβίλλη-Ντόρτμουντ.

Στο «Ντραγκάο», η Πόρτο, που δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, περιμένει τη Γιουβέντους, την οποία δεν έχει νικήσει ποτέ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης τη σεζόν 2016-17, με τους «μπιανκονέρι» να παίρνουν την πρόκριση με συνολικό σκορ 3-0.

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», η Σεβίλλη υποδέχεται τη Ντόρτμουντ με στόχο να της... βάλει δύσκολα. Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες δύο φορές: μία ισοπαλία στην Ανδαλουσία και μία νίκη η Σεβίλλη στη Βεστφαλία. Οι Σεβιγιάνοι έρχονται από εννέα διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ στα επτά τελευταία παιχνίδια τους έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Ο νέος προπονητής της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέριτς, προσπαθεί να δημιουργήσει μια συμπαγή ομάδα, ωστόσο ακόμα δεν τα έχει καταφέρει.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Ρονάλντο: «Είχα προτάσεις από ομάδες αλλά δε θα παίξω στο Παγκόσμιο Συλλόγων»
«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ
Επαναρχίζουν τα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ζώνης για το Μουντιάλ 2026
Τον νέο της προπονητή έκλεισε η Αταλάντα
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που... σημάδεψε η Γουάντα Νάρα-Από τον Μαραντόνα στον Χακίμι
Η υπερηχητική Ισπανία πήρε τη ματσάρα με τη Γαλλία και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Nations League