Αυτοκτονία και «αντίο» στο πρωτάθλημα για την Μπαρτσελόνα

Μετά τη βαριά ήττα μεσοβδόμαδα από την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Κάντιθ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Καμπ Νόου για την 24η αγωνιστική της La Liga.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Λανγκλέ, που υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι στο 88' και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν με τον Άλεξ, σε ένα σημείο που δεν κινδύνευαν σε καμία περίπτωση. Πλέον, η ομάδα του Κούμαν έμεινε στο -8 από την πρώτη Ατλέτικο και στο -5 από τη δεύτερη Ρεάλ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι "μπλαουγκράνα" δεν μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ύστερα από το πρώτο 20λεπτο, άρχισαν να ανεβάζουν ένταση και να αναζητούν ένα γρήγορο γκολ που θα τους βάλει στη θέση οδηγού. Με μπροστάρηδες τους Μέσι και Πέδρι, η ομάδα του Κούμαν πίεσε με το γκολ, έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Αργεντινό στο 29' και τελικά άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Πέδρι σε ανατροπή του από τον Ίθα και μετουσίωσε σε γκολ ο Μέσι. Ένα λεπτό αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία "ανάσα" από το 1-1, αλλά ο Σομπρίνο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Αυτή ήταν, ουσιαστικά, η τελευταία καλή στιγμή της Κάντιθ στην αναμέτρηση.

Οι Καταλανοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο, δεν απειλήθηκαν και έψαξαν ένα δεύτερο γκολ για να "κλειδώσουν" τη νίκη. Έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες με τους Μέσι, Ντεμπελέ και Πουτζ και εν τέλει το πλήρωσαν από το... πουθενά στο 88ο λεπτό του αγώνα. Ο Λανγκλέ βρήκε τον Σομπρίνο μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον Άλεξ να ευστοχεί για το τελικό 1-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ (80' Μινγκέθα), Πικέ, Λανγκλέ, Άλμπα, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (65' Πιάνιτς), Πέδρι (74' Τρινκάο), Ντεμπελέ (80' Πουτζ), Μέσι, Γκριεζμάν (65' Μπρέιθγουεϊτ).

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Ίθα, Φάλι, Λόπεθ, Εσπίνο, Γκαρίδο (59' Χοσέ Μάρι), Σάλβι (62' Αλέχο), Σομπρίνο, Περέα (76' Γιόνσον), Χάιρο (59' Άλεξ), Νεγρέδο (59' Λοσάνο).

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι
Η Άρσεναλ διέσυρε την Τσέλσι στο «Emirates» με 5-0 και ανέβηκε στην κορυφή