Η χειρότερη συγκομιδή βαθμών ύστερα από 14 χρόνια στην Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν συνεχίζει να απογοητεύει και να βρίσκεται σε μια μόνιμη κατηφόρα, ειδικά μετά το νέο στραβοπάτημα της με την Κάντιθ (1-1).

Η Μπαρτσελόνα κρατούσε ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη μέχρι το 88ο λεπτό με την Κάντιθ, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Λανγκλέ υπέπεσε σε ένα ανόητο πέναλτι, το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν σε 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Πλέον οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην τρίτη θέση με 47 βαθμούς και στο -8 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ατλέτικο. Οπως όλα δείχνουν ο στόχος του πρωταθλήματος απομακρύνεται μετά από αυτή τη νέα γκέλα.

Πάντως το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως αυτή, είναι και η χειρότερη συγκομιδή βαθμών για τον οργανισμό στα σύγχρονα χρόνια ιστορίας του, μετά από την περίοδο 2006/2007, όταν στην ίδια ακριβώς περίοδο, οι Καταλανοί είχαν κερδίσει 46 πόντους.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Απών από την κηδεία Ντιόγκο Ζότα ο Κριστιάνο Ρονάλντο-Ποιος ο λόγος
ΒΙΝΤΕΟ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε το παιδί-θαύμα από την Παραγουάη
«Χαλάει του Ιγκαμάνε στη Λιλ, έξτρα πίεση στη Ρέιντζερς να πουλήσει τον Ντέσερς»
Τελευταίο αντίο στο Ζότα με δάκρυα και σιωπή-Ο σπαραγμός της γυναίκας του πάνω από το φέρετρο του
Απογοητευμένοι παίκτες της Μπαρτσελόνα για την ανατροπή στην υπόθεση του Νίκο Γουίλιαμς
Πέδρο Νέτο και Τσέλσι τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Σπουδαία κίνηση από τη Λίβερπουλ-Τηρεί κανονικά το συμβόλαιο του Ζότα, στηρίζει την οικογένειά του
LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Το τελευταίο αντίο στον Ντιόγκο Ζότα-Τραγική φιγούρα η σύζυγός του
Η Τσέλσι στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με 2-1 επί της Παλμέιρας
EURO 2025 γυναικών: Πρεμιέρα με νίκες για Γερμανία και Σουηδία