Ο Ραϊόλα στέλνει τον Χάαλαντ στην Premier League

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε πως τέσσερις ομάδες από την Premier League ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πελάτη του, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός επιθετικός έχει κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει με τα κατορθώματα του. Αδιαμφισβήτητα είναι ένας από μελλοντικούς αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ήδη κορυφαίοι σύλλογοι παρατηρούν την περίπτωσή του, ανάμεσα τους και πολλά αγγλικά μεγαθήρια.

Ο Μίνο Ραϊόλα, μιλώντας στο «BBC» αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν δέκα ομάδες που μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά και να αποκτήσουν τον πελάτη του, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι αγγλικές.

«Είναι προφανές, πως όλοι εξετάζουν την περίπτωση του Έρλινγκ, ώστε να γίνει ο μελλοντικός αστέρας της ομάδας τους, διότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον να κάνει ότι αυτός σε αυτή την ηλικία. Θα είναι ένας από τους μελλοντικούς αστέρες της επόμενης δεκαετίας, με ποδοσφαιριστές όπως οι Ρονάλντο, Ιμπραΐμοβιτς και Μέσι να φτάνουν στο τέλος της καριέρας τους.

Όλοι ψάχνουν τη νέα γενιά. Μόνο δέκα ομάδες μπορούν αυτή τη στιγμή, να διαθέσουν τα χρήματα και να τον αποκτήσουν, όπως επίσης και να του προσφέρουν το κατάλληλο εγχείρημα και πλάνο για να φύγει από την Ντόρτμουντ. Οι τέσσερις από αυτές τις ομάδες, αγωνίζονται στην Premier League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 53χρονος ατζέντης.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ιδιοκτήτης ομάδας ο Μούσα Ντεμπελέ
Απίστευτο σκηνικό στη Βραζιλία-Μασκότ αποβλήθηκε από αγώνα
«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Τσάβι Σίμονς»
Τρόλαραν τη Λιόν οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν
Θρίλερ ο τίτλος στη Serie A ανάμεσα σε Ίντερ, Νάπολι–Πιθανό το μπαράζ!
Πένθος και στη Serie A για τον Πάπα Φραγκίσκο–Αναβλήθηκε η αγωνιστική
Ηγέτες από κούνια και μέχρι τη… σύνταξη-Η 11αδα που εχει νικήσει τον χρόνο
Γαλλική Ομοσπονδία για το Σεντ Ετιέν-Λιόν: «Οι διαιτητές αξίζουν σεβασμό»
Νέο δημοσίευμα: «Ο Αντσελότι είναι έτοιμος για τη Βραζιλία»
Οι «μπεργκαμάσκι» έκαναν νέα ζημιά στην Μίλαν