Κλοπ: Θα είναι η επιτυχία η πρώτη τετράδα

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 6η θέση της Premier League με 40 βαθμούς έχοντας διαφορά πέντε πόντων από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League.

Οι Reds αντιμετωπίζουν την Κυριακή την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης τόνισε ότι η είσοδος στην πρώτη τετράδα φέτος θα ήταν επιτυχία.

"Θα είναι μεγάλη επιτυχία να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Φτάνει να δείτε τους άλλους ανταγωνιστές. Σημασία έχουν μόνο τα αποτελέσματα, ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει ψέματα. Θέλουμε καλύτερα αποτελέσματα, αυτό πρέπει να αλλάξουμε" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν η Λίβερπουλ χρειάζεται ριζική ανοικοδόμηση το καλοκαίρι. Ο Γερμανός τεχνικός απάντησε αρνητικά τονίζοντας ότι εξαιτίας των τραυματισμών η φετινή του ομάδα δεν κατάφερε να παίξει μαζί.

"Να χτίσουμε ξανά την ομάδα; Να φέρουμε δέκα και να διώξουμε άλλους δέκα; Δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Η ομάδα της φετινής χρονιάς δεν κατάφερε να παίξει μαζί. Φυσικά θα γίνουν κάποιες αναπροσαρμογές" σχολίασε ο Κλοπ.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Φάτι και Φλικ-Δεν μπήκε αλλαγή και άρχισε να κλωτσάει τα πάντα
Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ
Δεν προλαβαίνει Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι-Κίνδυνος να χάσει και τα ματς με Ίντερ
Ο Μοριέντες έπαθε πνευμονική εμβολή από «τόσα πολλά ταξίδια»
«O Παυλίδης είναι η προσωποποίηση της απλότητας, ένας παίκτης με τεράστιο χαρακτήρα»
Μπαρτσελόνα: Κρατάει για έναν ακόμη χρόνο τον Στσέζνι
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Φίλκρουγκ: «Είμαστε σκ@τ@, έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας»
Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ
«Στηρίζουμε απόλυτα τον Φλικ και συμφωνούμε μαζί του»
Μπάγερν Μονάχου: Καθυστερεί η επιστροφή του Νόιερ