Τρίτη σερί νίκη για την Αταλάντα που έπιασε τη Γιουβέντους

Η Αταλάντα κατάφερε να πάρει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Σαμπντόρια με 2-0 και να φτάσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έστω και με ματς παραπάνω, την Γιουβέντους με 46 βαθμούς.

Οι «μπεργκαμάσκι» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι κι αναζητούσαν από νωρίς το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Η Σαμπντόρια από την πλευρά της δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της στο πρώτο ημίχρονο και όσες φορές το έκανε, έπεσε πάνω στον Σπορτιέλο. Τελικά το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση, ήρθε πέντε λεπτά πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια και ήταν για την Αταλάντα.

Ο Μουριέλ συνεργάστηκε άψογα με τον Μαλινόφσκι, κι εκείνος με δυνατό διαγώνιο σουτ, νίκησε τον Αουντέρο για το 0-1. Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι ήθελαν ένα ακόμα γκολ για να «σφραγίσουν» το τρίποντο. Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μέλε έγινε αποδέκτης της μπάλας κι εν συνεχεία έκανε το σουτ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, μετά κι από χρήση VAR το γκολ του 23χρονου αμυντικού δεν μέτρησε, καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ. Το δεύτερο γκολ όμως για την Αταλάντα ήρθε στο 70’, όταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Μαλινόφσκι έβγαλε για τον Γκόσενς κι αυτός με προβολή έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Ετσι, μετά από αυτή τη νίκη η Αταλάντα έφτασε τους 46 βαθμούς κι έπιασε την Γιουβέντους στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας βέβαια και ματς παραπάνω από τους «μπιανκονέρι». Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 30 βαθμούς και στην 10η θέση.

Σαμπντόρια: Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Γιοσίντα, Φεράρι, Αουγκέλιο, Βέρε (61’ Κειτά), Θόρσμπι, Εκνταλ, Γιάνκτο (67’ Ραμίρες), Ντάμσγκααρντ (67’ Καντρέβα), Γκαμίνα (61’ Κουαλιαρέλα)

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Τολόι, Ρομέρο, Παλομίνο, Μέλε, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Γκόσενς, Μαλινόφσκι (83’ Μίραντσουκ),  Πάσαλιτς (59’ Πεσίνα), Μουριέλ (59’ Ίλισιτς)

Δειτε Επισης

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε ότι παραμένει στη Λεβερκούζεν
Ποσά που... ζαλίζουν-Το αστρονομικό συμβόλαιο της Puma με την Μπαρτσελόνα
Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»