Ο Λαπόρτα θέλει τον Αρτέτα αντί του Κούμαν

Ραδιοφωνικός σταθμός της Βαρκελώνης, αναφέρει ότι ο υποψήφιος πρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Γιοάν Λαπόρτα, σκέφτεται τον Μικέλ Αρτέτα της Άρσεναλ, για τον πάγκο της ομάδας, εφόσον εκλεγεί.

Ο «RAC1» το μετέδωσε και διάφορα άλλα ηλεκτρονικά μέσα, όπως η «AS» το αναπαράγουν. Ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, θα ήθελε τον τωρινό τεχνικό της Άρσεναλ, στη θέση του Ρόναλντ Κούμαν!

Το συμβόλαιο του Ολλανδού προπονητή, έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και όπως ανέφερε ο Λαπόρτα το μέλλον του θα κριθεί από τα αποτελέσματα καθώς και την εικόνα της ομάδας.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ήδη κάνει σχέδια για τον αντικαταστάτη του και μάλιστα με υποψήφιο τον Αρτέτα, ο οποίος δούλεψε δίπλα στον Πεπ Γκουαρντιόλα, πριν αναλάβει την Άρσεναλ, δείχνει και το σκεπτικό του, εφόσον αναλάβει αυτός.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ρονάλντο: «Είχα προτάσεις από ομάδες αλλά δε θα παίξω στο Παγκόσμιο Συλλόγων»
«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ
Επαναρχίζουν τα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ζώνης για το Μουντιάλ 2026
Τον νέο της προπονητή έκλεισε η Αταλάντα
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που... σημάδεψε η Γουάντα Νάρα-Από τον Μαραντόνα στον Χακίμι
Η υπερηχητική Ισπανία πήρε τη ματσάρα με τη Γαλλία και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Nations League