Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κλοπ: Δεν έχουμε παρατήσει το πρωτάθλημα

  07/03/2021 15:40
Κλοπ: Δεν έχουμε παρατήσει το πρωτάθλημα

Κλοπ: Δεν έχουμε παρατήσει το πρωτάθλημα

  07/03/2021 15:40

Η Λίβερπουλ έχει κατρακυλήσει στην έβδομη θέση της Premier League, αλλά δεν πρόκειται να ρίξει όλη την προσοχή της στο Champions League, όπως κατέστησε σαφές ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Παίζουμε με την Φούλαμ και τρεις ημέρες αργότερα αντιμετωπίζουμε την Λειψία και δεν έχουμε περάσει στον επόμενο γύρο.

Δεν μπορώ να σκεφτώ την κατάκτηση του Champions League, καθώς πρέπει πρώτα να περάσουμε αυτόν τον δύσκολο γύρο. Αυτή την εβδομάδα δίνουμε τρία παιχνίδια, με μόνο δύο μέρες να μεσολαβούν. Παίξαμε Πέμπτη, παίζουμε Κυριακή και ξαναπαίζουμε Τετάρτη. Θα δούμε ποιους θα παρατάξουμε την Κυριακή και στη συνέχεια ποιοι μπορούν να παίξουν την Τετάρτη. Δεν έχουμε όμως παρατήσει το πρωτάθλημα και δεν θα συμβεί ποτέ αυτό. Δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι, στο οποίο μπορούμε να χάσουμε και να πει ο κόσμος: "Αχ, κοιτάξτε την ενδεκάδα» τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Η Λίβερπουλ είναι πολύ μεγάλη και ενδιαφέρει πολλούς ανθρώπους. Στην πραγματικότητα δεν παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς κάμερες, παίζουμε για τον λαό μας και αισθανόμαστε την ευθύνη σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να τα δίνουμε όλα και να κάνουμε τα πάντα για την νίκη», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός.

Πηγή: sport-fm.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας