ΒΙΝΤΕΟ: Έριξε την ψήφο του για τον νέο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα ο Μέσι

Ιστορική ημέρα για την Μπαρτσελόνα η αποψινή, ημέρα κρίσης, αφού διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέο προέδρου του συλλόγου.

Ζοάν Λαπόρτα, Βίκτορ Φοντ και Τόνι Φρέισα διεκδικούν το χρίσμα για τον 42ο πρόεδρο στην ιστορία του Καταλανικού συλλόγου, με τον νικητή να έχει μπροστά του να ανέβει ένα «βουνό», καθώς τα προβλήματα στον σύλλογο είναι μεγάλα, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό.

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε από νωρίς στο εκλογικό κέντρο της Μπαρτσελόνα ώστε να πάρει μέρος στη διαδικασία και να ψηφίσει τον διάδοχο του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου. Παρέα με έναν εκ των γιών του, ο Αργεντινός σταρ εμφανώς ευδιάθετος έριξε την ψήφο του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται από την Μπαρτσελόνα ο Μπάρτζι
Πλησιάζει σε Σάντσο η Γιουβέντους
Αισιοδοξία στην Άρσεναλ για Γκιόκερες, τι ζητάει η Σπόρτινγκ για το οριστικό «ναι»
Αυξάνονται οι μνηστήρες για Ροντρίγκο, επαφές και με την Παρί
Προπονητής Ρέιντζερς για Ντέσερς: «Απορρίψαμε μια πρόταση πολύ μακριά από τα ''θέλω'' μας»
«Πρόταση της Σάμσουνσπορ στη Ράκοφ για τον Σβάρνα»
Η Μπάγερν επιβεβαίωσε τη διάγνωση για Μουσιάλα: Κάταγμα περόνης κι εξάρθρωση αστραγάλου
Ο Μπαπέ αφιέρωσε στον Ζότα την γκολάρα του απέναντι στην Ντόρτμουντ
Athletic: «Προχωρημένες επαφές Άρσεναλ για Γκιόκερες-Μόνο αυτή θέλει ο παίκτης»
Σφοδρές αντιδράσεις για την απουσία Κριστιάνο Ρονάλντο στη κηδεία του Ζότα-«Δεν έχει καμία δικαιολογία»