Με την πλάτη στο τοίχο η Γιουβέντους κόντρα στην Πόρτο

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Γιουβέντους που υποδέχεται απόψε στις 22:00 (Cosmote Sport 1) την Πόρτο στο Τορίνο στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Champions League.

Οι Ιταλοί που ηττήθηκαν με 2-1στην Πορτογαλία από τους «Δράκους» στο πρώτο παιχνίδι δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να αποκλειστούν από τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, λαμβάνοντας υπόψη και τις ηχηρές αποτυχίες των δύο προηγούμενων ετών με Άγιαξ στα προημιτελικά και Λυών στους «16».

Η παράδοση είναι υπέρ της «Μεγάλης Κυρίας» αφού στις 6 φορές που έχει τεθεί αντιμέτωπη με την Πόρτο μετράει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα πριν από τρεις εβδομάδες στο «Ντραγκάο», ενώ στο Τορίνο έχει μόνο νίκες. Την ίδια ώρα οι Πορτογάλοι δεν έχουν νικήσει κανένα από τα 11 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια οι παραδώσεις είναι για να σπάνε και οι «Δράκοι» που παραμένουν αήττητοι στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ προκρίνονται και με ισοπαλία στην Ιταλία.

Ο Αντρέα Πίρλο δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένος Ντανίλο και τον τραυματία ο Ντιμπάλα, ενώ εκτός με κορωνοϊό είναι και ο Μπεντανκούρ.

Ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους προτίθεται να παρατάξει την ομάδα με το κλασικό 3-5-2 με τους Μοράτα και Ρονάλντο επιθετικό δίδυμο, τον Σέζνι στην εστία, τους Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο στην άμυνα και τους Κουαδράδο, ΜακΚένι, Ραμπιό, Αρτούρ, Κιέζα στη μεσαία γραμμή.

Από την άλλη ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο που συμπλήρωσε 16 ματς πρωταθλήματος δίχως ήττα και διατηρεί ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες της Πόρτο για τίτλο έχει πάρει μαζί του στο Τορίνο 27 παίκτες στην αποστολή, ωστόσο υπάρχουν προβλήματα. Συγκεκριμένα, τραυματίστηκαν το Σάββατο και δίνονται αμφίβολοι οι Πέπε και Κορόνα, ενώ ενοχλήσεις νιώθει και ο Γκρούγιτς.

Όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την Πόρτο σε διάταξη 4-4-2 με Μαρτσεσίν στα γκολπόστ, Μαναφά, Πέπε (Λέιτε), Μπεμπά, Ζαϊντού στην άμυνα, Κορόνα (Ντίας), Ουρίμπε, Σ. Ολιβέιρα, Οτάβιο στα χάφ και τους Ταρέμι, Μαρεγκά στην επίθεση.

 

Δειτε Επισης

Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση