Με απουσίες η Νόρτμουντ, για την υπέρβαση η Σεβίλλη

Η Μπορούσια Νόρτμουντ υποδέχεται την Σεβίλλη απόψε στις 22:00 (Cosmote Sport 2) στο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ» στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Champions League.

Οι Γερμανοί μετά τη νίκη τους με 3-2στη Σεβίλλη είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, όμως θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αν και στις 14 από τις 15 περιπτώσεις που η Ντόρτμουντ νίκησε στο εκτός έδρας πρώτο παιχνίδι ενός νοκ άουτ ζευγαριού, πήρε και την πρόκριση, με εξαίρεση τον αποκλεισμό από την Γκενκ στο Κύπελλο Ιντερότο το 2004, δεν πρέπει να υποτιμήσει το γεγονός ότι απέναντι της έχει μια Ισπανική ομάδα που τρέχει αήττητο 6 εκτός έδρας αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ήττα της ομάδας του Εντίν Τέρζιτς στο Μόναχο από τη Μπαγερν (4-2) την έριξε στην 6η θέση του Γερμανικού πρωταθλήματος, όμως το άγχος του 38χρονου Γερμανού τεχνικού ήταν ο τραυματισμός του Χάαλαντ. Τελικά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν κάτι σοβαρό και ο Νορβηγός σκόρερ θα αγωνιστεί κανονικά.

Ωστόσο εκτός θα μείνουν οι Σάντσο, Βίτσελ, Σμέλτσερ, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Γκερέιρο και Ρέινα.

Ο Εντίν Τέρζιτς αναμένεται να παρατάξει σε 4-3-2-1 τους Χιτς – Μορέι, Τσαν, Χούμελζ, Σουλτς – Ντιλέινι – Μπέλιγχαμ, Νταχούντ – Ρόιζ, Αζάρ – Χάαλαντ.

Σε ότι αφορά τη Σεβίλλη η οποία έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες για πρώτη φορά στους 20 μήνες με τον Γιούλεν Λοπετέγι στον πάγκο, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα στην Γερμανία οπού καλείται να κάνει την υπέρβαση.

Στα θετικά είναι ότι έχει μόλις μια απουσία και αυτή του αναπληρωματικός δεξιός μπακ Αλέις Βιδάλ.

Ο 54χρονος Ισπανός τεχνικός δείχνει πως θα προτιμήσει το 4-3-3 με τους Μπόνο (Βάτσλικ) – Νάβας, Κουντέ, Ντ. Κάρλος, Εσκουδέρο – Ράκιτιτς, Φερνάντο, Χορδάν – Σούσο, Εν Νεσίρι, Οκάμπος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Η Ίντερ κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ιταλίας με διπλό επί της Μίλαν
Απορρίφθηκε η έφεση του Ρουμπιάλες-Κανονικά θα γίνει η δίκη για το φιλί στην Ερμόσο
BINTEO: Η τεχνολογία μίλησε-Το γκολ του Γιαμάλ στο clasico έπρεπε να μετρήσει
Ανατροπή με Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
Επαφές Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Τούχελ
Ψηφίζεται ο «νόμος Εμπαπέ» στη Μαδρίτη προς όφελος της Ρεάλ
Αντσελότι: Αξέχαστη εβδομάδα-Δεν νομίζω πως πέρασε η μπάλα τη γραμμή
Τσάβι για διαιτησία μετά την ήττα από Ρεάλ-«Αν μιλήσω θα με τιμωρήσουν!»
Τριάρα στην Γκιμαράες και όλο και πιο κοντά στον τίτλο η Σπόρτινγκ