BINTEO: Αδιανόητο... Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης κάρφωσε τη Βαγιαδολίδ στο 94'

Με γκολ του τερματοφύλακα Μπόνο στη τελευταία φάση του αγώνα, η Σεβίλλη απέφυγε την ήττα στην έδρα της Βαγιαδολίδ (1-1), η οποία έχασε στο φινάλε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της παραμονής στη La Liga – Άλλοι δύο χαμένοι βαθμοί για την ουραγό Ουέσκα (0-0 με την Οσασούνα), το μυαλό στους δύο τελικούς Κυπέλλου είχε η Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-1 με την Έιμπαρ).

Τα κάνει όλα και συμφέρει (πολύ) ο Γιασίν Μπόνο! Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης δεν φροντίζει μόνο να... κατεβάζει ρολά σε πολλά από τα παιχνίδια της ομάδας του, αλλά πλέον της δίνει βαθμούς και με... γκολ!

Το απίθανο συνέβη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα της ομάδας του Γιούλεν Λοπετέγι με την Βαγιαδολίδ (1-1), όταν σε φάση διαρκείας, ο Μαροκινός γκολκίπερ με σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον συνάδελφό του και άλλοτε τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ.

Με αυτό το γκολ, η Σεβίλλη γλίτωσε μια ήττα που δεν θα ήταν ιδιαιτέρως ανώδυνη στην προσπάθειά της να καπαρώσει την 4η θέση και το εισιτήριο για το Champions League, αλλά μπορεί να αποδειχθεί οδυνηρή για την Βαγιαδολίδ, η οποία προηγήθηκε με πέναλτι – γκολ του Φαμπιάν Ορεγιάνα (44') και είδε να της ξεφεύγει μια πολύτιμη νίκη στην μάχη της παραμονής, μένοντας στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στενεύουν τα περιθώρια για την Ουέσκα

Το αποτέλεσμα στο «Χοσέ Θορίγια» και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε χαροποίησε, όπως είναι λογικό, την Ουέσκα. Η ουραγός ομάδα του Δημήτρη Σιόβα βλέπει μια από άμεσες αντιπάλους της να μένει στο +6, αν και πλέον απομένουν δέκα αγωνιστικές για το φινάλε.

Με μόνιμο τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό στην ενδεκάδα, η Ουέσκα έπιασε και πάλι καλή απόδοση, αλλά για άλλη μια φορά ήταν αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια, μένοντας στο εντός έδρας 0-0 με μια Οσασούνα που παραμένει στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού και, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν ανησυχεί.

Την τελική τριάδα της La Liga ανοίγει η Έιμπαρ, η οποία πάλεψε για να φύγει με τη νίκη από το «Σαν Μαμές», αλλά εντέλει έμεινε στο 1-1 (9' Μπερτσίτσε - 17' Κίκε), στο φετινό ντέρμπι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία έπαιξε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αλλά έχοντας ξεκάθαρα πλέον το μυαλό της στον (πρώτο) τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με αντίπαλο την Ρεάλ Σοσιεδάδ (Σάββατο 03/04). Και, βεβαίως, μετά από αυτόν, ακολουθεί και ο δεύτερος με την Μπαρτσελόνα (Σάββατο 17/04), αμφότεροι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Σεβίλλης.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί