Γκαλιάνι: Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω από τον κορωνοϊό

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι επέστρεψε την Παρασκευή (26/3) στο σπίτι του, έπειτα από την μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε εξαιτίας της προσβολής του από τον covid-19. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Μίλαν νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «San Raffaele» του Μιλάνου και όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην «Corriere», φοβήθηκε ακόμη κι ότι θα χάσει τη ζωή του.

Ο 76χρονος άνδρας εξομολογήθηκε: «Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Έχασα 10 κιλά και κατάλαβα πως η υγεία είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει στη ζωή. Με το που βγήκα από την ΜΕΘ και μπήκα σε κανονικό κρεβάτι, ειπα πως σε σχέση με το πιο υπερπολυτελές ξενοδοχείο, αυτό ήταν το ομορφότερο μέρος της ζωής μου. Ο Μπερλουσκόνι μού έγραφε συνέχεια, ανησυχούσε για μένα».

Για τις μέρες που πέρασε στην εντατική είπε: «Από την Κυριακή 7 Μαρτίου μέχρι τις 17 Μαρτίου ήμουν σε μονάδα εντατικής θεραπείας και εκείνες οι δέκα ημέρες ήταν οι μεγαλύτερες χρονικά στη ζωή μου. Ήταν ένας εφιάλτης. Δεν έβλεπα το παραμικρό, μπροστά μου ήταν μόνο ένας τοίχος. Τα δωμάτια αυτά δεν έχουν παράθυρα και στο εσωτερικό υπάρχουν μόνο κρεβάτια. Νομίζω πως δεν υπήρχε ούτε μπάνιο. Επιπλέον, πάσχω από κλειστοφοβία. Ο ανελκυστήρας μού προκαλεί άγχος. Φαντάζεστε λοιπόν έναν κλειστοφοβικό άνθρωπο να μη βλέπει το φως του ήλιου για δέκα ημέρες. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπέροχους νοσοκόμους, γιατρούς. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω σε μία εκκλησία για να προσευχηθώ».

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί