BINTEO: Η αγκωνιά εκδίκηση του Μπέιλ στον Κουντέλα

Στα μέσα Μαρτίου η Σλάβια Πράγας πανηγύρισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Europa League ρίχνοντας νοκ-άουτ την Ρέιντζερς, όμως ο αγώνας ρεβάνς των δύο ομάδων στο "Άιμπροξ Παρκ" δεν έμεινε στη μνήμη του φίλαθλου κοινού για τη νίκη των Τσέχων με 2-0 των αλλά για ένα σοβαρό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του ματς.

Πρωταγωνιστές ο Γκλεν Καμάρα και ο Οντρέι Κουντέλα, με τον Φινλανδό μέσο της Ρέιντζερς να κατηγορεί τον παίκτη της Σλάβια πως προχώρησε σε ρατσιστική επίθεση εις βάρος του και τους φιλοξενούμενους από την πλευρά τους να ισχυρίζονται πως στο φινάλε του αγώνα ο Κουντέλα δέχτηκε επίθεση στη φυσούνα από παίκτες των "τζερς".

Το θέμα μάλιστα δεν έμεινε εκεί αφού η σκωτσέζικη αστυνομία άνοιξε φάκελο για την υπόθεση ύστερα από καταγγελία του Καμάρα, με τον δικηγόρο του μέσου των πρωταθλητών Σκωτίας να ζητάει μάλιστα από την UEFA να επιβάλλει πολύ αυστηρές ποινές τόσο στον Κουντέλα όσο και στην ομάδα του, που αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Την ώρα ωστόσο που η εν λόγω υπόθεση βρίσκεται στο μικροσκόπιο τόσο της Σκότλαντ Γιαρντ όσο και της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μέσω των πειθαρχικών οργάνων της, ο Οντρέι Κουντέλα βρέθηκε και πάλι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο της αναμέτρησης Ουαλία - Τσεχία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να του δίνει αγκωνιά στο πρόσωπο (φάνηκε από τα τηλεοπτικά ριπλέι να είναι ηθελημένη) λίγο πριν το φινάλε και να προκαλεί τον τραυματισμό του, αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει και να δώσει τη θέση του στο 87ο λεπτό στον Μπαράκ.

Από τη στιγμή που δεν χρησιμοποείται το VAR στους αγώνες των προκριματικών και η φάση δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή, απέφυγε την τιμωρία ο φορ της Τότεναμ, ο οποίος μάλιστα γνώρισε την αποθέωση μερίδας χρηστών του social media που θεωρούν τον Κουντέλα ένοχο για ρατσιστική επίθεση στον Καμάρα της Ρέιντζερς.

"Είμαι σίγουρος πως υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της ποδοσφαιρικής κοινότητας που δεν θα στενοχωρηθεί βλέποντας τον Κουντέλα να δέχεται χτύπημα στο πρόσωπο", είπε ο σχολιαστής του "Sky Sports" βλέποντας τη φάση και αν κρίνει κανείς από τις επευφημίες μέσω Twitter για τον Γκάρεθ Μπέιλ, είχε απόλυτα δίκιο.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε ότι παραμένει στη Λεβερκούζεν
Ποσά που... ζαλίζουν-Το αστρονομικό συμβόλαιο της Puma με την Μπαρτσελόνα
Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»