Η «βασίλισσα» έκανε το καθήκον της και πάει με φόρα απέναντι σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα

Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος για τον Ζινεντίν Ζιντάν που είδε την Ρεάλ Μαδρίτης να λυγίζει την Εϊμπαρ (2-0) και να μειώνει ξανά την απόσταση από την κορυφής στους τρεις βαθμούς.

Την Τρίτη φιλοξενεί την Λίβερπουλ στον πρώτο προημιτελικό για το Champions League. Το Σάββατο φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ισπανικό el clasico. Και την άλλη Τετάρτη πάει στο Άνφιλντ για τον επαναληπτικό με τους κόκκινους. Που μυαλό σήμερα για να δουν στα σοβαρά την Εϊμπαρ;

Στο τέλος της ημέρας, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Χωρίς να φορτσάρει, χωρίς να έχει απώλειες, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0, προσπέρασε την Μπαρτσελόνα και βρίσκεται ξανά στο -3 από την κορυφή.

Παίκτης της βραδιάς ο Μάρκο Ασένσιο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μόνο στο πρώτο μέρος είχε δοκάρι, ακυρωθέν γκολ με υπέροχο τακουνάκι (οφσάιντ) και λίγο πριν την ανάπαυλα (41’) δικαιώθηκε, όταν με υπέροχο πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Εϊμπαρ πήγε να ισοφαρίσει από το πουθενά με ένα freak αυτογκόλ σε γύρισμα του Λούκας Βάθκεθ που έσωσε ο Κουρτουά πάνω στην γραμμή (61’) και πέταξε λευκή πετσέτα, όταν ο σούπερ φορμαρισμένος Μπενζεμά με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Βινίσιους έκανε το 2-0 (73’), επεκτείνοντας το εντός συνόρων αήττητο σερί της βασίλισσας στα 11 παιχνίδια.

Δειτε Επισης

Εξέγερση από παίκτες της Γιουνάιτεντ που ζητούν άμεση απομάκρυνση του Τεν Χαγκ
Η Παρί και η κατάρα των δοκαριών-Ξεπέρασε την Μπαρτσελόνα του 2011-12
Χούμελς: Τρελή σεζόν για την Ντόρτμουντ, δεν μας πίστεψαν πολλοί
Δεν είναι πλέον υποψήφιος για τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου ο Τεν Χαγκ
Ο Ρόις σκέφτεται να μετακομίσει στο MLS μετά το τέλος της σεζόν!
BINTEO: Ρωτήθηκε για τη Ρεάλ και έφυγε από την συνέντευξη τύπου ο Μπαπέ
Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό
Πράξη δεύτερη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με φόντο τον τελικό του Champions League
Τσιμίκας: Θα έρθουν καλύτερες μέρες
Η Χιρόνα αναμένει την έγκριση της UEFA για να παίξει στο Champions League