«Όποιος έχει παίξει 10 χρόνια στην Σίτι δεν μπορεί να πάρει μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ»

Η Μάντσεστερ Σίτι αποχαιρετά μια θρυλική μορφή του συλλόγου, τον παίκτη που έκανε τα πάντα για να αλλάξει τη μοίρα του συλλόγου, τον Σέρχιο Αγουέρο. Οι «Πολίτες» ανακοίνωσαν πως δεν θα προβούν το καλοκαίρι στην ανανέωση της συνεργασίας τους και ο Αργεντίνος είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του. 

Ο 32χρονος επιθετικός έχει δύο προτάσεις από την Αγγλία, μία από την Ισπανία, μία από την Ιταλία και μία από τη Γαλλία! Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν, είναι οι πέντε ομάδες που έχουν κάνει επίσημο το ενδιαφέρον τους στον 33χρονο σέντερ φορ. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οι «μπλε» του Λονδίνου φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα για την απόκτηση του.

Πάντως, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν σκοπεύουν να κινηθούν για την ένταξη του Αγουέρο στο ρόστερ τους, το ερχόμενο καλοκαίρι

«Δεν περιμένω από έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παίξει για 10 χρόνια σε έναν σύλλογο να μεταγραφεί σε τοπικό αντίπαλο. Κάτι τέτοιο απλά δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία μου. Γνωρίζω πως πρόκειται για επαγγελματίες, αλλά όταν αγωνίζεσαι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πας στην Σίτι Έχουν υπάρξει στο παρελθόν παραδείγματα, με τα οποία δεν συμφωνώ καθόλου. Δεν θέλω να πω ονόματα, καταλαβαίνετε σε ποιον αναφέρομαι», είπε αρχικά.

«Αν με προσέγγιζε ένας αντίπαλος σύλλογος κατά τη θητεία μου στην Γιουνάιτεντ και έφευγα, πού είναι η πίστη και η αφοσίωση; Αυτές είναι δύο αξίες τις οποίες λογαριάζω πάρα, μα πάρα πολύ».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά