Αδελφός Γκιγκς: Η πρώην μου με απάτησε και μαζί του και με άλλους... 9 ποδοσφαιριστές!

Μπορεί να ισχυρίζεται ότι πλέον διατηρεί πολιτισμένες σχέσεις με την πρώην του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να τη «θάψει» για μία ακόμη φορά δημόσια, ισχυριζόμενος ότι τον είχε απατήσει όχι με ένα ή με δύο... αλλά με 10 ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Ο λόγος για τον Ρόντρι Γκιγκς, αδελφό του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν, ο οποίος ξαναμίλησε πρόσφατα σε podcast για τα βαθιά τραύματα του παρελθόντος και τον γάμο του που διαλύθηκε με διαζύγιο το 2013. Δύο χρόνια νωρίτερα, όπως υπενθυμίζει η Sun που δημοσιεύει αποκλειστικά αποσπάσματα της συνέντευξης, είχε αποκαλυφθεί ο παράνομος δεσμός που διατηρούσε η σύζυγος του Ρόντρι, Νατάσα, με τον αδερφό του για οκτώ ολόκληρα χρόνια. Κατόπιν το ζευγάρι έκανε μια προσπάθεια να σώσει τη σχέση του για χάρη των παιδιών, που όμως απέτυχε, και έτσι χώρισαν επισήμως το 2013.

Σύμφωνα με τον 44χρονο σήμερα Ρόντρι, που όπως και ο Ράιαν έπαιζε στο παρελθόν επαγγελματικά ποδόσφαιρο, χωρίς να φτάσει φυσικά ποτέ το επίπεδο του σημερινού προπονητή της Εθνικής Ουαλίας, ο αδελφός του δεν ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που μοιράστηκε το κρεβάτι της γυναίκας του. Στη συνέντευξή του ο Ρόντρι υποστηρίζει ότι, από τότε που ξεκίνησε η σχέση του με τη Νατάσα το 2003, η άπιστη σύντροφός του τον απάτησε με 10 συνολικά ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους ήταν μάλιστα και ένα παντρεμένος άνδρας, που παίζει αυτήν την εποχή σε ομάδα της Πρεμιέρ Λιγκ. «Καθένας γ@@ει τον άλλον. Μπορεί να στη φέρει ο κολλητός σου», λέει μεταξύ άλλων ο 44χρονος.

Αναφορικά με τον αδελφό του και την προδοσία με τη πρώην του, ο Ρόντρι Γκιγκς επισημαίνει ότι ο πρώην άσος της Μάντσεστερ ακόμα δεν του έχει ζητήσει συγγνώμη. «Ο Ράιαν κανονικά θα άξιζε όλες τις τιμές εξαιτίας της καριέρας του. Όμως αυτή του η πράξη κατέστρεψε την κληρονομιά του», σημειώνει ο αδελφός του 47χρονου σήμερα προπονητή. Όπως αναφέρει, εάν την εποχή που έμαθε για τη σχέση τον πετύχαινε κάπου στον δρόμο και ήταν στο αμάξι του, μπορεί να τον πατούσε. «Μου πήρε σχεδόν 5 χρόνια να το ξεπεράσω. Μιλάω για αυτό, κυρίως για να ενοχλήσω κόσμο, κι έτσι το θέμα επανέρχεται. Είχαν οκτώ χρόνια να σκεφτούν τις επιπτώσεις».

Ο Ρόντρι, που έχει έναν βιολογικό γιο με τη Νατάσα αλλά βλέπει και το παιδί της από προηγούμενο γάμο ως δικό του, αποκάλυψε για πρώτη φορά στο podcast James English πως, όταν μαθεύτηκε ο παράνομος δεσμός, το πρώτο που έκανε ήταν να ζητήσει τεστ πατρότητας. «Ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα εκείνη την εβδομάδα. Όμως στην πραγματικότητα γνωρίζεις. Είναι το ένστικτο», λέει χαρακτηριστικά.

Ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι πλέον το πρώην ζευγάρι έχει βάλει στην άκρη της διαφορές του, ώστε να συνεννοούνται για το παιδί. Όσο για την πρώην σύζυγο του Ρόντρι, όταν της ζητήθηκε από τη Sun να σχολιάσει τις νέες δηλώσεις για το παρελθόν της, επέδειξε αξιοσημείωτη... ανωτερότητα. «Γνωρίζω τα σχόλια που έγιναν στο podcast. Παρόλο που οι αναμνήσεις του Ρόντρι απέχουν σε κάποιες περιπτώσεις από την αλήθεια, δεν έχω πρόβλημα να συζητά την δική του εκδοχή των γεγονότων. Όλα αυτά ειναι στο πλαίσιο της διαδικασίας επουλωσης. Δεν έχω καμία πρόθεση να αρχίσω να συζητάω ξανά για γεγονότα που συνέβησαν 10-15 χρόνια πριν, αφού έχω προχωρήσει με τη ζωή μου» δήλωσε στη Sun η 38χρονη Νατάσα, επιβεβαιώνοντας ότι οι σχέσεις της με τον πρώην της είναι πλέον αρμονικές, κυρίως λόγω του παιδιού.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ