«Το ʼνφιλντ θα μοιάζει με προπονητικό κέντρο μπροστά στο νέο Μπερναμπέου»

Ο Χόρχε Βαλντάνο απάντησε στον Γιούργκεν Κλοπ για τις δηλώσεις του πριν το Ρεάλ - Λίβερπουλ και υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι το Άνφιλντ θα μοιάζει με προπονητικό κέντρο μπροστά στο νέο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

«Παίζουμε εδώ και καιρό σε άδεια γήπεδα, αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό. Είναι προπονητικό κέντρο. Είναι σαν να παίζαμε εκτός έδρας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο προπονητικό κέντρο της αντιπάλου. Είναι κάτι που δεν έχω δει ξανά», είχε υποστηρίξει ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του πριν την έναρξη του πρώτου προημιτελικού Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Λίβερπουλ εκφράζοντας τη δυσφορία του για το γεγονός ότι η αναμέτρηση διεξήχθη στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο».

Η απάντηση στον Γερμανό προπονητή των «ρεντς» ήρθε από τον Χόρχε Βαλντάνο. Ο θρύλος της Ρεάλ και νυν σχολιαστής της ισπανικής τηλεόρασης απάντησε μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής «El Transistor» ότι η ισπανική ομάδα χάνει περισσότερα από όσα κερδίζει λόγω αυτής της αναγκαστικής μετακόμισης και ξεκαθάρισε χαρακτηριστικά ότι το... το Άνφιλντ θα μοιάζει με προπονητικό κέντρο μπροστά στο νέο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

«Η Ρεάλ δεν παίζει στο Αλφρέδο Ντι Στέφανο για να έχει πλεονέκτημα. Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου ακόμη και άδειο είναι επιβλητικό. Άρα η Ρεάλ χάνει περισσότερα από όσα κερδίζει στο αθλητικό σκέλος.

Αυτό που είπε ο Κούμαν (ο Ολλανδός υποστήριξε ότι ο Κλοπ ήθελε απλά να... υποτιμήσει τους «μερένγκες») είναι αλήθεια. Όταν τελειώσουν οι εργασίες, το Άνφιλντ θα μοιάζει προπονητικό κέντρο δίπλα στο νέο Μπερναμπέου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χόρχε Βαλντάνο.

Η Ρεάλ χρησιμοποιεί ως έδρα ανελλιπώς το προπονητικό της κέντρο στο Βαλδεμπέμπας μετά από το ξέσπασμα του κορονοϊού λόγω των εργασιών ανακατασκευής του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα μπορεί να χρησιμοποιεί το νέο γήπεδο από τη σεζόν 2022/2023.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Γαλατάσαραϊ VS Φενέρμπαχτσε-Σύρραξη των παικτών πριν το ζέσταμα
Έκανε χατ τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος o Τζόλης
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο «Άνφιλντ» για το τελευταίο ματς του Κλοπ
Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τσάμπι Αλόνσο «βούτηξε» στην κερκίδα των οργανωμένων και πανηγύρισε μαζί τους τον τίτλο
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα-Πιθανή απόλυση του Τσάβι μετά τη Βαγιεκάνο, «καραδοκεί» ο Μάρκες
Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.-Συνεχείς συσκέψεις ενόψει τελικού του Europa Conference League
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Τζούριτσιτς: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Σερβίας!
Άλαβες VS Χετάφε 1-0-Επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στα μισά της βαθμολογίας