Σόλσκιερ για Σον: Αν ήταν ο γιος μου, δεν θα του έδινα φαγητό

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-1 την Τότεναμ αλλά μετά το τέλος του αγώνα, ένα από τα θέματα που προκάλεσαν ένταση ανάμεσα σε Σόλσκιερ και Μουρίνιο ήταν ο Σον που έκανε το 1-0.

Την αρχή έκανε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την φάση, στην οποία θεωρήθηκε πως ο άσος της Τότεναμ έκανε «θέατρο» για να προκαλέσει την τιμωρία του ΜακΤόμινεϊ και πήρε το φάουλ, ενώ παράλληλα ακυρώθηκε και το γκολ του Καβάνι για το 0-1, απάντησε: «Αν ήταν ο γιος μου και έμενε κάτω και χρειάζονταν την βοήθεια των συμπαικτών του για να σηκωθεί, δεν θα του έδινα φαγητό. Ήταν προσβλητικό αυτό που έγινε. Οι παίκτες μου... ξεγελάστηκαν από τον Σον, όχι μόνο αυτοί αλλά και ο διαιτητής. Δεν υπήρχε φάουλ στην φάση». 

Στην συνέχεια βέβαια όλοι περίμεναν την απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο στις δηλώσεις του Σόλσκιερ, με τον Πορτογάλο να τονίζει: «Πρώτα πω είμαι έκπληκτος που μετά το σχόλιο που έκανε ο Σόλσκιερ για τον Σον, δεν με ρωτάτε γι' αυτό. Αλλά θα πω, αυτό που είπα ήδη και στον Όλε μετά τον αγώνα, αν εγώ πω πως ο παίκτης Α, Β ή Γ από την άλλη ομάδα, αν ήταν γιος μου δεν θα του έδινα να φάει, ποια μπορεί να είναι η αντίδραση σε αυτό. Είναι λυπηρό, είναι λυπηρό που δεν μου ρωτάτε. Είναι λυπηρό γιατί δεν έχετε την ηθική ειλικρίνεια να μου συμπεριφερθείτε όπως στους άλλους» και πρόσθεσε: «Θα πω απλά ότι ο Σον είναι τυχερός που ο πατέρας του είναι καλύτερος άνθρωπος από τον Όλε. Είμαι πατέρας. Πάντα ο πατέρας πρέπει να δίνει φαγητό στα παιδιά, αν χρειάζεται να κλέψεις για να τα ταίσεις, θα κλέψεις. Είμαι απογοητευμένος. Στην Πορτογαλία λέμε το ψωμί είναι ψωμί και το τυρί είναι τυρί. Είπα ήδη στον Όλε την άποψη μου για το σχόλιο του».

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο