Ο Ζιντάν έδωσε τη μεταγραφική λίστα του στον Πέρεθ για να μείνει στην Ρεάλ

O Φλορεντίνο Πέρεθ θα παραμείνει μέχρι το 2025 στην προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης για να εκτίσει την τέταρτη σερί θητεία του και έκτη συνολικά, από τη στιγμή που δεν υπήρχε έτερος υποψήφιος στις εκλογές που προκηρύχτηκαν για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στους Μαδριλένους.

Ωστόσο, τα δύσκολα για αυτόν θα έρθουν στο φινάλε της σεζόν, με δεδομένο πως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει στους μερένγκες, με την Γιουβέντους και την εθνική Γαλλίας να εμφανίζονται ως υποψήφιοι επόμενοι σταθμοί την καριέρα του.

Υπάρχει πάντως τρόπος για να συνεχίζουν να πορεύονται μαζί οι δύο άνδρες και αυτό το αποκάλυψε η "Diario Gol", με την ισπανική ιστοσελίδα να κάνει λόγο για λίστα επιθυμιών του Ζιντάν που διαβιβάστηκε στον Φλορεντίνο Πέρεθ προκειμένου να μείνει και αυτός στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο "Ζιζού" επιθυμεί την ενίσχυση της Ρεάλ με έναν παίκτη σε κάθε γραμμή. Για το κέντρο της άμυνας εισηγήθηκε την απόκτηση του συμπατριώτη του Ζουλές Κουντέ από την Σεβίλλη, για τη μεσαία γραμμή τον Εντουάρντο Καμαβινγκά από την Ρεν ενώ στην επίθεση ζήτησε από τον Πέρεθ έναν εκ των Εμπαπέ, Χάαλαντ ή Κέιν.

Υπενθυμίζεται πως στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους η διοίκηση της Ρεάλ προχώρησε μόνο στην αγορά των Εντέν Αζάρ και Φερλάν Μεντί, με την επιθυμία του Ζιντάν να αποκτηθούν παίκτες όπως οι Πολ Πογκμπά και Σαντιό Μανέ να μένει όνειρο θερινής νυκτός.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά