Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν οι παίκτες της Ρεάλ αρνήθηκαν τα μπόνους

Σε περίπτωση που η Ρεάλ κατακτήσει είτε το πρωτάθλημα είτε το Champions League, οι παίκτες της αποφάσισαν να μην πληρωθούν τα μπόνους που τους αναλογούν.

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, καθώς ενημέρωσαν την διοίκηση πως δεν επιθυμούν την πληρωμή των μπόνους που τους αναλογούν, σε περίπτωση πάντα που κατακτήσουν το πρωτάθλημα ή το Champions League.

Η πρωτοβουλία τους ήρθε μετά την μεγάλη «ζημιά» που έχουν υποστεί οι «μερένγκες» στα ταμεία τους, εξαιτίας της πανδημίας. Ενδεικτικό το γεγονός ότι οι Μαδριλένοι μετράει σημαντική απώλεια την τρέχουσα σεζόν, με το ποσό να «αγγίζει» τα 91,1 εκατ. ευρώ.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «ABC», σε περίπτωση που η ομάδα φτάσει στην κατάκτηση των δύο συγκεκριμένων τίτλων, οι παίκτες δεν θα πληρωθούν τα μπόνους και ο σύλλογος θα εξασφαλίσει περίπου ένα ποσό των 30 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ούτε και πέρυσι οι παίκτες της Ρεάλ δεν δέχθηκαν τα μπόνους, όταν στέφθηκαν πρωταθλητές Ισπανίας.

Δειτε Επισης

Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που... σημάδεψε η Γουάντα Νάρα-Από τον Μαραντόνα στον Χακίμι
Η υπερηχητική Ισπανία πήρε τη ματσάρα με τη Γαλλία και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Nations League
BINTEO: Έπος της Ιντιάνα στην Οκλαχόμα Σίτι-Δραπέτευσε με μεγάλο καλάθι του Χαλιμπέρτον
Η Τσέλσι «έχει βάλει στο μάτι» τον Μενιάν, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό που ζητάει η Μίλαν
Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε το Champions League και βγάζει στο σφυρί έξι παίκτες
Η Αλ Χιλάλ φουλάρει για τη μεταγραφή του Όσιμεν
Η Γιουνάιτεντ προσφέρει 55 εκατομμύρια για τον Μπεμό
Ισπανία-Γαλλία: Τιτανομαχία στη Στουτγκάρδη για μια θέση στον τελικό του Nations League