Μέσι: Πολύ ξεχωριστό για μένα αυτό το τρόπαιο

O Λιονέλ Μέσι μετράει πλέον 35 τίτλους στην τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα όμως αυτός του Σαββάτου (17/4), το τρόπαιο του Copa del Rey που προστέθηκε στη συλλογή του μετά το επιβλητικό 4-0 επί της Μπιλμπάο, είχε ιδιαίτερη γλύκα για τον Pulga.

Όχι για τα δύο γκολ που σημείωσε αλλά γιατί ήταν ο πρώτος τίτλος που πανηγύρισε με τους μπλαουγκράνα φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να σπάει τη σιωπή του μετά από καιρό και να δηλώνει στην "Barca TV": "Είναι ωραίο να σηκώνεις ένα τρόπαιο, είναι μία πολύ ευτυχισμένη ημέρα για όλο το γκρουπ.

Για μένα είναι ξεχωριστό που είμαι αρχηγός της Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα να σηκώνω αυτό το τρόπαιο ως αρχηγός στην ομάδα που έχω ζήσει όλη μου τη ζωή", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Και πρόσθεσε ο εξάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για τον τελικό αλλά και την πορεία των Καταλανών τη φετινή σεζόν: "Ξέραμε πως θα έπαιζε έτσι η Μπιλμπαό, με σύστημα 4-4-2. Είχαμε υπομονή με τη μπάλα στα πόδια και βρήκαμε τους κενούς χώρους. Είχαμε κίνηση στο πρώτο ημίχρονο και νομίζω ότι οι αντίπαλοί μας δεν άντεξαν στο δεύτερο.

Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους αλλά έτσι είναι πλέον η κατάσταση. Τα Κύπελλα είναι ξεχωριστά και ο κόσμος τα απολαμβάνει αφού σε ένα γήπεδο βρίσκονται οπαδοί και των δύο ομάδων.

Ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς στο πρώτο μισό της σεζόν όπου χάσαμε πόντους από αφέλεια. Στη συνέχεια γίναμε πιο σκληροί και βελτιωθήκαμε, μπήκαμε στη μάχη. Κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Clasico".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε ότι παραμένει στη Λεβερκούζεν
Ποσά που... ζαλίζουν-Το αστρονομικό συμβόλαιο της Puma με την Μπαρτσελόνα
Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»