Καζάνι που βράζει η Σάλκε, ντου οπαδών στους ποδοσφαιριστές μετά τον υποβιβασμό

Η εκτός έδρας ήττα από την Αρμίνια Μπίλεφελντ με 1-0 οριστικοποίησε και μαθηματικά τον υποβιβασμό των «βασιλικών μπλε» στην Zweite Liga και η κατάσταση στην ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη μυρίζει... μπαρούτι.

Εξαγριωμένη αντιπροσωπεία οπαδών περίμενε την επιστροφή της αποστολής στην Βεστφαλία και τα πράγματα λίγο έλειψε να ξεφύγουν από τον έλεγχο, καθώς υπήρξαν μεμονωμένες επιθέσεις σε ποδοσφαιριστές!

«Μεμονωμένα άτομα, τα οποία δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμα, πέρασαν τα όρια. Ο σύλλογος δεν θα δεχτεί ποτέ να μπει σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών και των μελών του. Αυτό ακριβώς συνέβη χθες βράδυ, από τις ενέργειες αυτών των μεμονωμένων. Η διαδικασία ερεύνησης των γεγονότων, τα οποία καταδικάζουμε απερίφραστα, έχει ήδη ξεκινήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Σάλκε για το περιστατικό.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Φάτι και Φλικ-Δεν μπήκε αλλαγή και άρχισε να κλωτσάει τα πάντα
Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ
Δεν προλαβαίνει Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι-Κίνδυνος να χάσει και τα ματς με Ίντερ
Ο Μοριέντες έπαθε πνευμονική εμβολή από «τόσα πολλά ταξίδια»
«O Παυλίδης είναι η προσωποποίηση της απλότητας, ένας παίκτης με τεράστιο χαρακτήρα»
Μπαρτσελόνα: Κρατάει για έναν ακόμη χρόνο τον Στσέζνι
«Τέλος από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι»
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Φίλκρουγκ: «Είμαστε σκ@τ@, έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας»
Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ
«Στηρίζουμε απόλυτα τον Φλικ και συμφωνούμε μαζί του»