Με κινεζικό εμβόλιο θα εμβολιαστούν ο Μέσι και η παρέα του ενόψει Copa America

Ηποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής αποφάσισε ότι ο εμβολιασμός των ποδοσφαιριστών των εθνικών ομάδων είναι υποχρεωτικός ώστε να συμμετάσχουν στο Copa America, με αποτέλεσμα να προμηθεύονται 50 χιλιάδες δόσεις του κινεζικού εμβολίου "Sinovac" γι' αυτό το σκοπό.

Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο θα παρασχεθεί στον Μέσι και την παρέα του, με τον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής να έβαλε το "χεράκι" του για τη συγκεκριμένη προσφορά της κινεζικής εταιρείας, καθώς τους είχε στείλει τρεις υπογεγραμμένες φανέλες του.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες της "αλμπισελέστε" είναι ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν έχει πάρει έγκριση στη χώρα τους, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως να εμβολιαστούν στην Ουρουγουάη, εκτός και αν οι αρμόδιες αρχές της Αργεντινής αλλάξουν την απόφασή τους.

Ο πρόεδρος της CONMEBOL, Αλεχάντρο Ντομίνγκες ανέφερε για τον εμβολιασμό των ποδοσφαιριστών τα εξής: "Αυτό δίνει στους παίκτες μας και σε όλες τις ομάδες ένα ακόμη εργαλείο, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι μια ομάδα δεν αποτελείται μόνο από παίκτες. Όλοι θα έχουν την επιλογή να εμβολιαστούν".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Το νέο «χρυσό συμβόλαιο» του Λαμίν Γιαμάλ που θα έχει ετήσιες αποδοχές 15 εκατ. ευρώ
Χρυσώνουν με πετροδόλαρα τον Μπρούνο Φερνάντες-Δίνει 200 εκατομμύρια η Αλ Χιλάλ στον πορτογάλο σταρ
«Ήρθα στην Παρί για να κερδίσω το πρώτο της Champions League»
H επόμενη ημέρα του Μόντριτς περιλαμβάνει την Σουόνσι
Τα τρελά λεφτά που έλαβε από την Αλ Νασρ ο Κριστιάνο
Ο Λεβαντόφσκι ανακοινώνει διάλειμμα από την εθνική Πολωνίας
Παρουσίασε τον Αντσελότι η εθνική Βραζιλίας
Σε επαφές με τον Γκάκπο βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου
Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Γιαμάλ μέχρι το 2031
Επιστρέφει στη Γιουνάιτεντ και είναι διαθέσιμος για μόλις 40 εκατομμύρια o Ράσφορντ