VAR-βάτο δώρο τίτλου στην Ατλέτικο από τη Σεβίλλη

Το VAR ενδέχεται να έκρινε το φετινό πρωτάθλημα στην Ισπανία. Σε ένα τρελό παιχνίδι με μεγάλη ένταση, η Ρεάλ Μαδρίτης γλίτωσε στο φινάλε την ήττα, έμεινε στο 2-2 εντός έδρας με την Σεβίλλη και σέρβιρε το πρωτάθλημα στην Ατλέτικο (77 βαθμοί), η οποία το κάνει δικό της με τρεις νίκες στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Αν, βεβαίως, οι ασταθείς Ροχιμπλάνκος φέρουν έστω και μια ισοπαλία, η Ρεάλ (75 β. και με την ισοβαθμία υπέρ της) παίρνει τον τίτλο με τρεις νίκες, ενώ η Μπαρτσελόνα (75) χρειάζεται μια ήττα της Ατλέτικο και μια ισοπαλία της Ρεάλ, για να... αρπάξει την κούπα. Η Σεβίλλη (71), παρ' ότι άγγιξε τη νίκη – ελπίδα, αποχαιρέτησε οριστικά τα όνειρα για έναν τίτλο – θαύμα.

Οι Σεβιλιάνοι, χωρίς κλασικό σέντερ φορ και με τον «Πάπου» Γκόμες σε ρόλο «ψευτό – εννιαριού», επιδίωξαν να έχουν την μπάλα και τα κατάφεραν στο πρώτο 15λεπτο, αλλά η Ρεάλ ήταν αυτή που κατάφερε να πλησιάσει με μεγαλύτερο κίνδυνο την εστία του Μπόνο, με τον Καρίμ Μπενζεμά μάλιστα να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά το γκολ να ακυρώνεται ορθά για οριακό οφσάιντ του... δεξιού ποδιού του Άλβαρο Οδριοθόλα (12').

Οι φιλοξενούμενοι, αφού γλίτωσαν από την τρομάρα σε μια ακόμα ευκαιρία των γηπεδούχων, προηγήθηκαν στην πρώτη τους φάση, όταν μετά από σέντρα του Χεσούς Νάβας και... σερβίρισμα του Ιβάν Ράκιτιτς με το κεφάλι, ο Φερνάντο με κοντινό σουτ νίκησε τον Τιμπό Κουρτουά (22').

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ
Τερματοφύλακας στο Ιράν τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα οπαδό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο
Απάντησε για τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό του μπροστά στους παίκτες της Κόβεντρι ο Άντονι
Αφήνει τη Nike για να ξανασυνεργαστεί με την Adidas η Λίβερπουλ
Τα είπε με τη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ και έχει πολλά να σκεφτεί
ΒΙΝΤΕΟ:¨Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίνες-«Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Ανάσα για τους προπονητές ενόψει του Euro-Εγκρίθηκε το αίτημα των 26 ποδοσφαιριστών
Πέρασαν επτά χρόνια από το clasico του Μέσι και ο iconic πανηγυρισμός με τη φανέλα στο «Μπερναμπέου»
Μπέλιγχαμ: Θέλω πρωτάθλημα, Champions League με τη Ρεάλ και Euro με την Αγγλία