Παγκόσμιο ρεκόρ με εννέα σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ

Μυθική Ιταλία, η οποία πέρα από τη μεγαλύτερη νίκη σε πρεμιέρα Euro, υπέγραψε το νέο ρεκόρ συνεχόμενων νικών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο χωρίς να δεχτεί γκολ!

Ιστορική πρεμιέρα από κάθε άποψη για την εθνική Ιταλία στο φετινό Euro. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι όχι απλά σκόραρε για πρώτη φορά τρία γκολ σε ένα ματς ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (στην 39η αναμέτρηση), όχι απλά σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη σε πρεμιέρα Euro, αλλά απέκτησε στην κατοχή της κι ένα παγκόσμιο ρεκόρ!

Συγκεκριμένα, η Σκουάντρα Ατζούρα είναι η πρώτη εθνική ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που πετυχαίνει εννέα σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, κρατώντας απαραβίαστη εστία!

Από τις 11 Νοεμβρίου, οι Ατζούρι τρέχουν νικηφόρο σερί χωρίς να έχουν δεχτεί γκολ και το ματς κόντρα στην Τουρκία σήμανε τον μαγικό αριθμό Νο9, που αυτόματα πέρασε στην ιστορία.

Αν κρατήσει το μηδέν, μάλιστα, και στη 2η αγωνιστική, τότε η Ιταλία θα ισοφαρίσει το all-time ρεκόρ της σε «clean sheets» με 10!

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Προπονητής Ρέιντζερς για Ντέσερς: «Απορρίψαμε μια πρόταση πολύ μακριά από τα ''θέλω'' μας»
«Πρόταση της Σάμσουνσπορ στη Ράκοφ για τον Σβάρνα»
Η Μπάγερν επιβεβαίωσε τη διάγνωση για Μουσιάλα: Κάταγμα περόνης κι εξάρθρωση αστραγάλου
Ο Μπαπέ αφιέρωσε στον Ζότα την γκολάρα του απέναντι στην Ντόρτμουντ
Athletic: «Προχωρημένες επαφές Άρσεναλ για Γκιόκερες-Μόνο αυτή θέλει ο παίκτης»
Σφοδρές αντιδράσεις για την απουσία Κριστιάνο Ρονάλντο στη κηδεία του Ζότα-«Δεν έχει καμία δικαιολογία»
Συγκινημένος ο Αλεξάντερ-Άρνολντ για τον Ζότα: Ήταν μαζί μου σήμερα, είμαι σίγουρος
Διόρθωσε την γκάφα του με δύο γκολάρες ο Μέσι
Κουκουρέγια, ο απόλυτος... επαγγελματίας: Αρνήθηκε χειραψία με τον Εστεβάο μέχρι να τελειώσει το ματς
Τα golden boys της Ρεάλ και ο αδιανόητος Γκονζάλο Γκαρσία