Σε σταθερή κατάσταση ο Έρικσεν-Υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο

Αισιόδοξα είναι τα νέα που έρχονται σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του Δανού ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε την ώρα του αγώνα μεταξύ Φιλανδίας και Δανίας στο «Πάρκεν».

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της UEFA η κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν είναι σταθερή και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Aπό την πλευρά της η ομοσπονδία της Δανίας έγραψε στο Twitter ότι, «Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι ξύπνιος και η κατάστασή του παραμένει σταθερή. Παραμένει νοσηλευόμενος στο Rigshospitalet για περαιτέρω εξετάσεις. Ο αγώνας με τη Φινλανδία θα διεξαχθεί απόψε. Αυτό θα συμβεί αφού επιβεβαιωθούν πως ο Ερικσεν είναι εντάξει. Ο αγώνας μπορεί να συνεχιστεί στις 20.30».

 

Ανακοίνωση εξέδωσε και η UEFA, η οποία αναφέρει ότι «μετά το αίτημα των παικτών και των δύο ομάδων, η UEFA συμφώνησε να ξαναρχίσει τον αγώνα μεταξύ Δανίας και Φινλανδίας απόψε στις 21:30. Θα παιχτούν τα τελευταία τέσσερα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, θα υπάρξει διάλειμμα ημιχρόνου 5 λεπτών και θα ακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο».

Ο ατζέντης του Δανού μέσο Μάρτιν Σχόοτς, ο οποίος μίλησε με τον πατέρα του χαφ της Ίντερ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό NPO Radio 1 και ήταν λιτός και περιεκτικός: «Μου είπε ότι αναπνέει, έχει τις αισθήσεις του και μπορεί να μιλήσει». 

Yπενθυμίζεται ότι ο Έρικσεν, είχε καταρρεύσει στο 42ο λεπτό του αγώνα, σε μια ανύποπτη φάση και αμέσως έτρεξαν προς το μέρος του συμπαίκτες και αντίπαλοι. Στη θέα του ποδοσφαιριστή, πολλοί παίκτες έβαλαν τα κλάματα και δημιούργησαν αψίδα γύρω από τους γιατρούς που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. 

Οι γιατροί, έκαναν χρήση απινιδωτή και τεχνητής αναπνοής στον ποδοσφαιριστή, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο. 

Κατά την αποχώρησή του, οι γιατροί έκαναν σήμα με τον αντίχειρα, υποδεικνύοντας πως ο Έρικσεν είναι καλά, με όλο το γήπεδο να τον χειροκροτεί.

Η στιγμή που κατέρρευσε ο Έρικσεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών
Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ