Η UEFA ανακήρυξε τον Έρικσεν MVP στο Δανία-Φινλανδία

Το φινάλε της αναμέτρησης στο "Πάρκεν" βρήκε την Φινλανδία να επικρατεί με 1-0 της γηπεδούχου Δανίας στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro 2020 και να πανηγυρίζει την παρθενική νίκη της ιστορίας της σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης (είτε Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ή Παγκοσμίου Κυπέλλου), ωστόσο ο MVP δεν βρισκόταν στο στρατόπεδο των Φινλανδών.

Και πώς να ήταν άλλωστε, όταν είχε προηγηθεί το σοκαριστικό σκηνικό με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο 41ο λεπτό του αγώνα και τα όσα δραματικά ακολούθησαν για αρκετές ώρες.

Ο μέσος της Ίντερ έδωσε μάχη -με τη βοήθεια των συμπαικτών και των γιατρών- για να κρατηθεί στη ζωή και φαίνεται πως την κέρδισε, από τη στιγμή που εμφανίζεται να έχει τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Κοπεγχάγης όπου και νοσηλεύεται, με την UEFA να αντιλαμβάνεται τη σπουδαιότητα της κατάστασης και να το δείχνει έμπρακτα.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς
Η Λίβερπουλ δίνει χρήματα και παίκτη στην Κρίσταλ Πάλας για τον Γκουεχί
Σκέψεις Μέσι για μεταγραφή σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα
Πέταξε έξω από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων την Μάντσεστερ Σίτι η Αλ Χιλάλ
Η Φλουμινένσε σόκαρε την Ίντερ και… την έστειλε για διακοπές
Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα