Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πήρε εξιτήριο απ' το νοσοκομείο o Έρικσεν και επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του

  18/06/2021 19:34
Πήρε εξιτήριο απ το νοσοκομείο o Έρικσεν και επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του

Πήρε εξιτήριο απ' το νοσοκομείο o Έρικσεν και επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του

  18/06/2021 19:34

Ο Έρικσεν πήρε εξιτήριο απ' το νοσοκομείο Ringshospitalet την Παρασκευή (18/6). Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας ανακοίνωσε το γεγονός μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Μάλιστα, ο Έρισκεν επισκέφθηκε και τους συμπαίκτες τους στο προπονητικό κέντρο. Από εκεί επέστρεψε σπίτι του, προκειμένου να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

"Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη στήριξη. Ήταν απίθανο να την νιώθω. Η επέμβαση πήγε καλά και τα πηγαίνω καλά υπό αυτές τις συνθήκες. Ήταν υπέροχο που σας είδα μετά το φανταστικό παιχνίδι που κάνατε κόντρα στο Βέλγιο. Δεν χρειάζεται να το πω, θα φωνάξω για εσάς το Σάββατο απέναντι στη Ρωσία" ανέφερε ο Έρικσεν στους συμπαίκτες του.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση την Πέμπτη (17/6), μετά την κατάρρευσή του στον αγώνα κόντρα στη Φινλανδία το Σάββατο (12/6), ενώ του τοποθετήθηκε ο εμφυτεύσιμος καρδιομετατροπέας απινιδωτής, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Με αυτή τη συσκευή και με την κατάλληλη θεραπεία, ο Δανός μεσοεπιθετικός της Ίντερ, μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή, ωστόσο δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας