Ντέρμπι σε Μόναχο και Σεβίλλη

Η αγωνιστική δράση για την 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ολοκληρώνεται το Σάββατο (19/6), με τρεις ακόμα αγώνες.

Στις 16:00 στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης, η Ουγγαρία για τον 6ο όμιλο αντιμετωπίζει την Γαλλία. Οι Μαγυάροι του Μάρκο Ρόσι, μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα από την Πορτογαλία επιζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στους «τρικολόρ» του Ντιντιέ Ντεσάν, οι οποίοι μετά τη νίκη τους σε βάρος της Γερμανίας θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο και να τσεκάρουν το εισιτήριο τους για την φάση των «16».

Τρεις ώρες αργότερα στην «Αλιάντς Αρένα» του Μονάχου, επίσης για τον 6ο όμιλο, η Πορτογαλία υποδέχεται την Γερμανία. Οι «Θαλασσοπόροι» του Φερνάντο Σάντος, μετά τη νίκη απέναντι στην Ουγγαρία επιζητούν το δύο στα δύο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ψάχνει την πρώτη του νίκη απέναντι στα «πάντσερ» του Γιόαχιμ Λεβ, που με την σειρά τους θέλουν να συνεχίσουν την νικηφόρα παράδοση που έχουν κόντρα στους Πορτογάλους…

Τέλος στο άλλο ματς της ημέρας που θα γίνει στις 22:00, στο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλλης, η Ισπανία τίθεται αντιμέτωπη με την Πολωνία για τον 5ο όμιλο. Οι «φούριας ρόχας» του Λουίς Ενρίκε ,μετά την νίκη της Σουηδίας, αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στους Σκανδιναβούς (0-0) στοχεύουν στο τρίποντο που θα τους βάλει και πάλι στο κόλπο διεκδίκησης της πρόκρισης στους «16». Από την πλευρά τους οι «Λευκοί Αετοί» του Πάουλο Σόουζα μετά την ήττα τους στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής από την Σλοβακία θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:00 Ουγγαρία – Γαλλία

19:00 Πορτογαλία – Γερμανία

22:00 Ισπανία – Πολωνία

 

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο