Το Βέλγιο 3x3, τελευταία η Φινλανδία

Αν και έπαιξε με πολλές αλλαγές, το Βέλγιο λύγισε στο φινάλε την Φινλανδία (2-0) και αφού έκανε το απόλυτο, την έστειλε στην τελευταία θέση του ομίλου και για διακοπές.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έδωσε ανάσες σε πολλούς παίκτες, όμως η ομάδα του αν και το άφησε για το φινάλε νίκησε την Φινλανδία, η οποία έφτασε μερικά λεπτά από το «θαύμα» αλλά δεν κατάφερε να κλέψει την πρόκριση και έμεινε κάτω από Δανία και Ρωσία.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι για πρώτη φορά στην ιστορία τους έκαναν το 3x3 σε όμιλο Euro και φεύγουν για την Σεβίλλη καθώς στο στάδιο Cartuja θα δώσουν το επόμενο παιχνίδι τους, στο πλαίσιο της φάσης των «16». Γκολ ξανά ο Λουκάκου, «τρόμαξαν» στο Βέλγιο με τον Αζάρ, που φαίνεται πως γλύτωσε. Δεν μπόρεσαν το απίστευτο οι Φινλανδοί που κρατούσαν το 0-0 μέχρι το 74’.

Οπως αναμενόταν, το Βέλγιο είχε την κατοχή από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Η ομάδα που βρίσκεται στο Νο1 της βαθμολογίας της FIFA δεν έδινε την μπάλα στους Φινλανδούς, οι οποίοι όμως δεν έδιναν διαδρόμους και εύκολες λύσεις στους αντιπάλους τους. Ετσι, χρειάστηκε να περάσει το πρώτο 20λεπτο για να δούμε κάποιες τελικές από πλευράς Κόκκινων Διαβόλων.

Στο 23’ ο Βίτσελ έκανε το πρώτο, όμως αυτό δεν έμελλε να αλλάξει τον ρυθμό, που παρέμενε πολύ χαμηλός, όπως των ήθελαν οι Φινλανδοί δηλαδή. Στο 37’ ο Ντε Μπρόινε βρήκε εξαιρετικά τον Λουκάκου με σέντρα αλλά η κεφαλιά του επιθετικού της Ιντερ πήρε στα χέρια του Χραντέτσκι, ο οποίος στο 42’ χρειάστηκε να κάνει βάλει πιο δύσκολο stop στον Ντοκού.

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League