Το όνειρο του Τσάβι για τον πάγκο της Μπαρτσελόνας και οι παράμετροι

Ο Ρόναλντ Κούμαν μετράει αντίστροφα στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών, ειδικά μετά και τη συμπεριφορά που επέδειξε την Τετάρτη όταν παρουσιάστηκε μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου, αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις, διάβασε μια ανακοίνωση κι έφυγε.

Ο Τσάβι που συνεχώς μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη του ομάδα και φυσικά δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θα ήθελε να βρεθεί στον πάγκο του κλαμπ στο ιδανικό timing της προπονητικής του καριέρας, παρακολουθεί τις εξελίξεις και ξέρει πως ίσως κληθεί να πάρει αποφάσεις στο άμεσο μέλλον...

Όπως αναφέρει η Marca, ο θρύλος της Μπαρτσελόνα με εμπειρία στην προπονητική όσο καιρό βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Σαντ, με αποδοχή από τον κόσμο του καταλανικού συλλόγου, με αγάπη για την ομάδα και με απόλυτη επίγνωση του Barcelona – Style, χαίρει και της εκτίμησης του Ζόρντι Κρόιφ.

Παρ' όλα αυτά, δεν θέλει να μιλήσει με κανέναν από τη στιγμή που βρίσκεται στον πάγκο ο Κούμαν. Όσο υπάρχει συνάδελφός του να δεσμεύεται με συμβόλαιο, ο Τσάβι το σέβεται και θα δεχθεί να κάνει οποιαδήποτε κουβέντα μετά το φινάλε της συνεργασίας του Ολλανδού με την ομάδα.

Επιπλέον, ο Λαπόρτα εκτιμά το γεγονός πως ο Τσάβι είχε αρνηθεί να συνεργαστεί με τον Μπαρτομέου στο πρόσφατο παρελθόν και δεν έχει πάρει θέση ποτέ για το θέμα της προεδρίας και των αλλαγών που σημειώθηκαν στο κλαμπ.

Παρ' όλα αυτά, ένα πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι το συμβόλαιό του με την Αλ Σαντ. Δεσμεύεται μέχρι και το 2023 – μετά το Μουντιάλ – οι διοικούντες τον σύλλογο του Κατάρ είναι απίστευτα ικανοποιημένοι μαζί του και η οικογένειά του περνάει καλά εκεί.

Έχει να επιδείξει ένα πρωτάθλημα, δυο Κύπελλα, ένα Super Cup, ένα Emir Cup και ένα Stars Cup και τον Οκτώβριο θα διεκδικήσει ακόμα ένα Emir Cup στον τελικό με την Αλ Ραγιάν, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο Λοράν Μπλαν και απέκτησε και τον Χάμες Ροντρίγκες.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Η πρόταση της Ουνιόν Βερολίνου στον Πικέ-«Η μπύρα και το λουκάνικο είναι με το μέρος μας»
Με αυτές τις ποινές απειλούνται πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε για τα επεισόδια στην Τραπεζούντα
Παρέμβαση FIFA για τα επεισόδια ντροπής στην Τουρκία-«Οι δράστες να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους»
Καταιγιστικές εξελίξεις στην Μπριζ-«Τελειώνει» άμεσα ο Ρόνι Ντέιλα
Έπος της Γιουνάιτεντ 4-3 την Λίβερπουλ στο Κύπελλο Αγγλίας
Ξέσπασε με χατ τρικ του Εμπαπέ η Παρί και έφυγαν με 2-6 από το Μονπελιέ
Ο Κλοπ αποχώρησε από το flash interview-«Χαζή ερώτηση, δεν είσαι σε καλή φόρμα»
Σοκ στην Αργεντινή-Κατέρρευσε ο Χαβιέρ Αλταμιράνο, διακόπηκε το Εστουδιάντες με Μπόκα Τζούνιορς
«Χτύπησαν τον γιο μου στο κεφάλι, βοηθοί και παίκτες μου έχουν τραυματιστεί»
ΒΙΝΤΕΟ: Οπαδοί της Τράμπζονσπορ εισέβαλαν στο γήπεδο, ξυλοκοπήθηκαν από παίκτες της Φενέρμπαχτσε