Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αυτό είναι το γήπεδο του επόμενου αιώνα (vid&pic)

  24/09/2021 19:45
Αυτό είναι το γήπεδο του επόμενου αιώνα (vid&pic)

Αυτό είναι το γήπεδο του επόμενου αιώνα (vid&pic)

  24/09/2021 19:45

Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας Μπόντο Γκλιμτ που εδρεύει στον αρκτικό κύκλο παρουσίασε το πρότζεκτ για το νέο υβριδικό της γήπεδο που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο στον κόσμο!

Ένα νέο γήπεδο, που θα βασίζεται αποκλειστικά στην ενεργειακή αυτάρκεια και την οικολογική συνείδηση ανακοίνωσε ότι ξεκινά να χτίζει η Μπόντο Γκλιμτ σε ένα εξαιρετικά φιλόδοξο πρότζεκτ που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2024.

Βασικός πυλώνας του νέου γηπέδου είναι η ενεργειακή αυτάρκεια σε ηλεκτρισμό και θέρμανση που θα εξασφαλίζεται από ενεργειακά πάνελ που θα βρίσκονται στο σκέπαστρο του γηπέδου.

Όλο το νέο στάδιο αναμένεται να χτιστεί με ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για όσο το δυνατόν μικρότερη εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα. 

4017446560758707 image

Το νέο γήπεδο που θα είναι βυθισμένο σε σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο θα προσφέρει με θεατρική απόλαυση στον θεατή, ενώ θα έχει ταρτάν στίβου, ένα γήπεδο χάντμπολ, αίθουσα για τα τμήματα e-sports, αίθουσες ψυχαγωγίας για παιδιά και γενικά θα αποτελεί ένα πολυχώρο για πλήθος δραστηριοτήτων που δεν αφορούν μόνο το ποδόσφαιρο, ενώ πέριξ του γηπέδου θα γίνει αναδάσωση, ώστε να προκύπτει η αίσθηση ενός τεράστιου αθλητικού πάρκου!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας