Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συζητά την επέκταση της Λίγκας εκτός Ευρώπης η Premier League

  27/09/2021 15:55
Συζητά την επέκταση της Λίγκας εκτός Ευρώπης η Premier League

Συζητά την επέκταση της Λίγκας εκτός Ευρώπης η Premier League

  27/09/2021 15:55

Την μεταφορά αλλά και την επέκταση των αγώνων του κορυφαίου πρωταθλήματος σε άλλες χώρες μέσα στο καλοκαίρι σκέφτεται η Premier League.

Το ενδεχόμενο να υπάρξει επέκταση των αγώνων της Premier League και σε άλλες χώρες μέσα στο καλοκαίρι εξετάζει η Premier League.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η συνδρομητική ιστοσελίδα «the Athletic» υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των συλλόγων της Premier League, σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, η οποία έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα.

Σε αυτή συζητήθηκε το θέμα της μεταφοράς αγώνων, σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κίνα, η Ινδία και η Βραζιλία. Απώτερος σκοπός της κίνησης αυτής, δεν είναι άλλος από την εξάπλωση, το κέρδος για το προϊόν, αλλά και το brand που θα αποφέρει απίστευτα έσοδα στις ομάδες, όπως είχαν υπολογιστεί και πριν  από μία δεκαετία.

Τότε πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής ήταν ο Ρίτσαρντ Σκάνταμορ και αυτό το οποίο είχε συζητηθεί ήταν το ενδεχόμενο διεξαγωγής μιας 39ςη αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η οποία θα γινόταν εκτός Αγγλίας, με την κάθε ομάδα να λαμβάνει 5 εκατομμύρια λίρες για κάθε αγώνα.

Πηγή: sdna.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας