Η έλευση του Μέσι αποξένωσε τον Εμπαπέ από την υπόλοιπη ομάδα της Παρί

Μπορεί η έλευση του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν να σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας, ωστόσο ο Αργεντινός φέρεται άθελά του να σπρώχνει ακόμα πιο κοντά στην έξοδο τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος σουπερ σταρ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις ανανέωσης που του έγιναν και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της χρονιάς.

Η "Equipe" με δημοσίευμα της δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ τονίζοντας ότι ο Γάλλος έχει αποξενωθεί από την υπόλοιπη ομάδα και ο λόγος είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Το ισπανόφωνο στοιχείο επικρατεί στα αποδυτήρια με τους Μέσι, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία να έχουν κυρίαρχο ρόλο σε αυτά, με τον Εμπαπέ να είναι μακριά από αυτό το παρεάκι.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ακόμα και οι σχέσεις του Γάλλου με τον Νεϊμάρ δεν είναι οι καλύτερες δυνατές κάτι που αποτυπώθηκε και στο ξέσπασμα του Εμπαπέ το περασμένο Σάββατο.

Την ίδια ώρα ο Φλορεντίνο Πέρεθ και η Ρεάλ Μαδρίτης καραδοκούν για να αποκτήσουν τον παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ υπάρχουν και σενάρια που θέλουν τους Μαδριλένουν να κάνουν δικό τους τον Εμπαπέ ακόμα και με μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Προπονητής Ρέιντζερς για Ντέσερς: «Απορρίψαμε μια πρόταση πολύ μακριά από τα ''θέλω'' μας»
«Πρόταση της Σάμσουνσπορ στη Ράκοφ για τον Σβάρνα»
Η Μπάγερν επιβεβαίωσε τη διάγνωση για Μουσιάλα: Κάταγμα περόνης κι εξάρθρωση αστραγάλου
Ο Μπαπέ αφιέρωσε στον Ζότα την γκολάρα του απέναντι στην Ντόρτμουντ
Athletic: «Προχωρημένες επαφές Άρσεναλ για Γκιόκερες-Μόνο αυτή θέλει ο παίκτης»
Σφοδρές αντιδράσεις για την απουσία Κριστιάνο Ρονάλντο στη κηδεία του Ζότα-«Δεν έχει καμία δικαιολογία»
Συγκινημένος ο Αλεξάντερ-Άρνολντ για τον Ζότα: Ήταν μαζί μου σήμερα, είμαι σίγουρος
Διόρθωσε την γκάφα του με δύο γκολάρες ο Μέσι
Κουκουρέγια, ο απόλυτος... επαγγελματίας: Αρνήθηκε χειραψία με τον Εστεβάο μέχρι να τελειώσει το ματς
Τα golden boys της Ρεάλ και ο αδιανόητος Γκονζάλο Γκαρσία