ΒΙΝΤΕΟ: Ο Λουίς Φελίπε της Λάτσιο πανηγύρισε πάνω στην πλάτη του Κορέα της Ίντερ-Στα χέρια οι παίκτες

Βαθμολογικό ντέρμπι με τα όλα του ήταν το ματς του Σαββάτου ανάμεσα στην ομάδα της «αιώνιας πόλης» και την πρωταθλήτρια της Serie Α, με τους «λατσιάλι» να επικρατούν εν τέλει με σκορ 3-1 και να παίρνουν ένα άκρως σημαντικό τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρέθηκαν να κηνυγάνε την αντίπαλό τους, ωστόσο αρχικά ισοφάρισαν, και στο 81ο λεπτό της συνάντησης πήραν το προβάδισμα σε μια φάση που άναψε για τα καλά τα αίματα μιας και στην εξέλιξή της βρισκόταν στο έδαφος ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων. Με το που σκόραρε ο Φελίπε Άντερσον για το 2-1 προκλήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών που είχε ως αποτέλεσμα τον «κιτρινισμό» τεσσάρων εξ' αυτών, αλλά η ένταση δεν τελείωσε εκεί.

 Η φάση του 2-1, που έκανε έξαλλο τον Ντάμφρις και τους υπόλοιπους παίκτες της Ίντερ:

Με το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή για την λήξη ο Λουίς Φελίπε αποφάσισε ότι ήταν μια καλή στιγμή να πάει να πικάρει τον κολλητό του, ποδοσφαιριστή της Ίντερ, Χοακίν Κορέα, πηδώντας πάνω του και ενώ ο Αργεντινός δεν είχε εικόνα του τι συμβαίνει πίσω του. Η κίνηση του Βραζιλιάνου ξεσήκωσε νέες αντιδράσεις στους ήδη φορτισμένους παίκτες της Ίντερ, τα αίματα άναψαν ξανά και εν τέλει χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να σταματήσει εκεί η νέα φασαρία.

Τούτη τη φορά αυτός που την πλήρωσε ήταν μόνο ο Λουίς Φελίπε αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα, αλλά αυτό που φαίνεται να τον πείραξε περισσότερο είναι πως στεναχώρησε τον παλιό του συμπαίκτη, αν κρίνουμε από το κλάμα του και τις χαρακτηριστικές κινήσεις «δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο»...

Η επίμαχη στιγμή:

Μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης της Λάτσιο απολογήθηκε τόσο στον «Τούκου» όσο και γενικότερα μέσω ποσταρίσματος στο Instagram.

«Θέλω να εξηγηθώ μετά το αρνητικό αντίκτυπο μετά τα όσα συνέβσαν στο τέλος του σημερινού αγώνα. Για να τα πάρω με την σειρά θα ήθελα να πω ότι σέβομαι πάρα πολύ την Ίντερ όπως και τους άλλους συλλόγους. Είμαστε όλοι επαγγελματίες οι οποίοι εργάζονται για να πετύχουν τους στόχους τους και γι' αυτό δεν θέλω να δείχνω έλλειψη σεβασμού προς τους υπόλοιπους συναδέλφους μου.

Στο τέλος του ματς πήδηξα στην πλάτη του Τούκου γιατί είναι ένας από τους καλύτερους φίλους που έφερε στον δρόμο μου το ποδόσφαιρο. Οι οικογένειές μας διατηρούν δεσμούς φιλίας και πάντα ήμασταν πολύ ενωμένοι. Εκείνη την στιγμή ήθελα να του κάνω μια αγκαλιά και να τον κοροϊδέψω για το αποτέλεσμα γιατί μου το επιτρέπει η φιλία μας. Αλλά σκεπτόμενος και πάλι την κατάσταση, δεν ήταν ούτε η κατάλληλη ώρα ούτε το κατάλληλο μέρος για να κάνω κάτι τέτοιο.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη απ' όσους ένιωσαν προσβεβλημένοι και τονίζω και πάλι ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελα να δείξω ασέβεια στον αντίπαλό μου, σε άλλους αθλητές, στην Ίντερ ως οργανισμό, αλλά ούτε στους οπαδούς της. Ήταν μια αθώα κίνηση από έναν άνθρωπο που νιώθει στοργή για τον Τούκου. Σ' αγαπώ, αδερφέ μου», το μήνυμά του, το οποίο βλέπετε παρακάτω.

 

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο