Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Το πρωτάθλημα με τους λιγότερους εμβολιασμένους αθλητές παγκοσμίως

  18/10/2021 08:46
Το πρωτάθλημα με τους λιγότερους εμβολιασμένους αθλητές παγκοσμίως

Το πρωτάθλημα με τους λιγότερους εμβολιασμένους αθλητές παγκοσμίως

  18/10/2021 08:46

Ένα αρνητικό ρεκόρ καταγράφει, για την ώρα, η Premier League, καθώς πρόκειται για τη λίγκα με τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων παικτών παγκοσμίως, σύμφωνα με έρευνα της Mail on Sunday.

Τη χειρότερη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο φαίνεται πως κατέχει η Premier League στο φλέγον ζήτημα του εμβολιασμού, καθώς οι σύλλογοί της υστερούν σε σημαντικό βαθμό συγκριτικά με άλλα κορυφαία πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ευρήματα που προέκυψαν από την έρευνα της εφημερίδας Mail on Sunday σχεδόν όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα στον κόσμο έχουν πολύ υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού συγκριτικά με το αγγλικό ποδόσφαιρο και την Premier League.

Ακόμα και το τένις, το οποίο επίσης αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα με την διστακτικότητα στον εμβολιασμό, έχει ξεπεράσει το αγγλικό ποδόσφαιρο, με το ποσοστό συμμετοχής των αθλητών που μετέχουν στο ATP Tour να έχει αυξηθεί κατά περίπου 20% τις τελευταίες έξι εβδομάδες.

Από τους 20 συλλόγους της Premier League οι 13 παρουσιάζουν ποσοστό εμβολιασμού μικρότερο του 50%, σύμφωνα με ενημερωτική επιστολή που έλαβαν οι διοικήσεις τους. Ο αριθμός αυτός είναι πιθανό να έχει αυξηθεί ελαφρώς από τότε.

Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και η EFL, με τα πιο πρόσφατα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την Sportsmail να αποκαλύπτουν ότι μόλις το 49% των παικτών είναι πλήρως εμβολιασμένο.

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας