Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος

  18/10/2021 13:26
Ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος

Ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος

  18/10/2021 13:26

Ομοφυλόφιλος αποκάλυψε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα της Premier League, ωστόσο ζήτησε ψυχολογική βοήθεια καθώς όπως τόνισε φοβάται τις αντιδράσεις από την πλευρά του κόσμου.

Ένα ταμπού θέμα συνεχίζει να παραμένει στον κόσμο του ποδοσφαίρου η ομοφυλοφιλία.

Παίκτης που αγωνίζεται σε ομάδα της Premier League αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, δίχως να κάνει γνωστή την ταυτότητα του, ενώ μεταξύ άλλων δήλωσε περήφανος για την επιλογή του.

«Βρισκόμαστε στο 2021 και θα πρέπει να μπορώ να είμαι ελεύθερος να πω σε όλους ποιος είμαι. Αλλά υπάρχουν κάποιοι φίλαθλοι στις κερκίδες οι οποίοι νομίζουν ότι ζουν ακόμα στο '80. Θέλω να είμαι ανοιχτός με τους ανθρώπους γιατί είμαι αυτός που είμαι και είμαι περήφανος. Αλλά η αλήθεια είναι ότι θα σταυρωθώ.

Όταν αγωνίζομαι, νομίζω ότι οι οπαδοί μπορούν να το μαντέψουν και με κρίνουν. Μπορείτε να το καταλάβετε από τα ρούχα που φοράω έξω από το γήπεδο; Με έχει επηρεάσει ψυχολογικά όλο αυτό και είναι τρομακτικό αυτό που ζω» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Sun» όπου και μίλησε ο ανώνυμος παίκτης.

Τελευταίος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε στην Premier League και είχε αποκαλύψει πως είναι ομοφυλόφιλος ήταν ο πρώην άσος της Νόριτς Τζάστιν Φασάνου. Ο ίδιος προχώρησε στην αποκάλυψη αυτή το 1990, οκτώ χρόνια αργότερα όμως αυτοκτόνησε. 

Πηγή: sdna.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας