Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Πυροβολισμοί από αστυνομικό σε επεισόδια εντός γηπέδου στην Πορτογαλία

  18/10/2021 16:51
ΒΙΝΤΕΟ: Πυροβολισμοί από αστυνομικό σε επεισόδια εντός γηπέδου στην Πορτογαλία

ΒΙΝΤΕΟ: Πυροβολισμοί από αστυνομικό σε επεισόδια εντός γηπέδου στην Πορτογαλία

  18/10/2021 16:51

Το Μοντίζο είναι μια μικρή πόλη στην περιφέρεια της Σετούμπαλ (πολύ κοντά στη Λισαβόνα), ωστόσο το όνομα της έγινε γνωστό για τους εντελώς λάθος λόγους...

Η τοπική ομάδα Ολίμπικο Ντο Μοντίζο, αντιμετώπισε τη Βιτόρια Σετούμπαλ Β (η πρώτη ομάδα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία) για το πρωτάθλημα της τοπικής ένωσης με το τελικό σκορ να είναι 0-0.

Στο φινάλε του αγώνα κι ενώ αρχικά φαινόταν ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, η απόφαση ενός μέλους του προπονητικού τιμ της Σετούμπαλ να ζητήσει εξηγήσεις από έναν ποδοσφαιριστή της Μοντίζο ήταν η σπίθα που δεν προκάλεσε απλή φωτιά, αλλά πραγματική έκρηξη με πυροβολισμούς εντός γηπέδου!

Κουβέντα στη κουβέντα η κατάσταση άρχισε να... εκτραχύνεται, ενώ στον καβγά άρχισαν να εμπλέκονται και περισσότεροι (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές) με το... μπουλούκι να φτάνει ακριβώς μπροστά από τις κερκίδες με αποτέλεσμα κάποιοι θερμόαιμοι οπαδοί να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Κάποια στιγμή άρχισαν να πέφτουν και οι πρώτες ψιλές, αλλά τότε οι αστυνομικοί που ήταν στο γήπεδο αποφάσισαν αν βγάλουν τα υπηρεσιακά τους περίστροφα και να πυροβολήσουν εννέα φορές στον αέρα, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ξεκάθαρα ένας αστυνομικός να απειλεί με το όπλο του έναν εκ των συμμετεχοντων στα επεισόδια.

4038078345878990 image

Μάλιστα μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα το λεωφορείο της αποστολής των φιλοξενούμενων αποχώρησε συνοδεία της αστυνομίας για το φόβο των Ιουδαίων!

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας